ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Βαριά άρρωστη η Αρίθα Φράνκλιν - Η οικογένεια ζητά από τον κόσμο να προσευχηθεί

Βαριά άρρωστη η Αρίθα Φράνκλιν - Η οικογένεια ζητά από τον κόσμο να προσευχηθεί Facebook Twitter
0

Σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας της δημοφιλούς τραγουδίστριας Αρίθα Φράνκλιν, σύμφωνα με δημοσιογράφο που είναι οικογενειακός φίλος της «βασίλισσας» της σόουλ.


Η 76χρονη τραγουδίστρια είναι βαριά άρρωστη στο Ντιτρόιτ και η οικογένεια της ζητά από τον κόσμο να προσευχηθεί και να δείξει σεβασμό στην ιδιωτική της ζωή, γράφει ο δημοσιογράφος Ρότζερ Φρίντμαν στον ιστότοπό του Showbiz 411.


Η Αρίθα Φράνκλιν, η οποία διεγνώσθη με καρκίνο το 2010, τραγούδησε για τελευταία φορά τον Νοέμβριο του 2017 για λογαριασμό του ιδρύματος του Έλτον Τζον κατά του AIDS.

Η τελευταία συναυλία στην οποία εμφανίστηκε ήταν λίγους μήνες νωρίτερα, τον Αύγουστο του 2017 στην Φιλαδέλφεια στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ.

«Ήταν ένα μαγευτικό θέαμα δεδομένου ότι η Αρίθα έδινε ήδη μάχη με την εξάντληση και την αφυδάτωση», σημειώνει ο Ρότζερ Φρίντμαν στον ιστότοπό του.


Κατά τη διάρκεια της μακράς της σταδιοδρομίας, η διάσημη τραγουδίστρια κέρδισε 18 βραβεία Grammy.


Μεταξύ των πολύ γνωστών της επιτυχιών βρίσκονται τραγούδια όπως: "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman", "Day Dreaming", "Jump to It", "Freeway of Love" και το "A Rose Is Still A Rose".


Το 2005 ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους της απένειμε το μετάλλιο της Ελευθερίας, την μεγαλύτερη τιμητική διάκριση για έναν πολίτη στις ΗΠΑ.

Τον Ιανουάριο του 2009 είχε τραγουδήσει για την ορκωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα, του πρώτου αφροαμερικανού προέδρου στην ιστορία των ΗΠΑ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM
Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα την επιλογή του νέου διευθυντή

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα στην επιλογή του νέου διευθυντή

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και πρώην υπουργός οικονομικών της χώρας επί κυβέρνησης Ντέιβιντ Κάμερον, Τζορτζ Όσμπορν, αρνήθηκε κατηγορηματικά να ικανοποιήσει το παράτυπο αυτό αίτημα του Ρίσι Σούνακ
NEWSROOM