Η Λίντσεϊ Λόχαν υποστηρίζει πως όσες γυναίκες μιλούν για σεξουαλική παρενόχληση «δείχνουν αδύναμες»

Η Λίντσεϊ Λόχαν υποστηρίζει πως όσες γυναίκες μιλούν για σεξουαλική παρενόχληση «δείχνουν αδύναμες» Facebook Twitter
5

Με σκληρά λόγια για τις γυναίκες που στο πλαίσιο του κινήματος #MeToo έχουν μοιραστεί δημοσίως εμπειρίες σεξουαλικής κακοποίησης στο εργασιακό τους περιβάλλον μίλησε η Λίντσεϊ Λόχαν. 

Σε συνέντευξή της στους The Times, η 32χρονη ηθοποιός κληθείσα να απαντήσει για δικές τις αντίστοιχες εμπειρίες, δήλωσε πως «δεν έχει τίποτα να πει» για το κίνημα #MeToo που έχει αναστατώσει τους τελευταίους μήνες το Χόλιγουντ. 

«Δεν μπορώ να μιλήσω για κάτι που ζω, εντάξει; Κοιτάξτε, υποστηρίζω πολύ τις γυναίκες. Όλοι βιώνουν τις εμπειρίες τους με τον δικό τους τρόπο», ανέφερε η Λόχαν, προσθέτοντας πως δεν ανέχεται όσους «αναζητούν προσοχή». 

Σχετικά με όσους υποστηρίζουν πως έχουν δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση ή επίθεση, είπε: «Αν συμβαίνει εκείνη τη στιγμή, το συζητάς εκείνη τη στιγμή. Το κάνεις αληθινό μέσα από μια καταγγελία στην αστυνομία. Σίγουρα θα μισήσω τον εαυτό μου λέγοντας αυτό, αλλά πιστεύω πως με το να μιλούν οι γυναίκες για τέτοια πράγματα, δείχνουν αδύναμες ενώ είναι πάρα πολύ δυνατές». «Έχεις όλα αυτά τα κορίτσια που προβαίνουν σε αποκαλύψεις, που δεν ξέρουν καν ποιες είναι και που το κάνουν επειδή θέλουν προσοχή. Αυτό μειώνει το γεγονός πως κάτι συνέβη», συνεχίζει στη συνέντευξή της. 

Welcome to #lindsaylohan #lohanbeachhouse #mykonos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lindsay Lohan (@lindsaylohan) στις

Η Λίντσεϊ Λόχαν μένει αυτήν την περίοδο στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου, όπου είναι συνιδιοκτήτρια του Lohan Beach House, μια σειρά από καμπάνες προς ενοικίαση σε τουρίστες για 1.000 δολάρια την ημέρα, σύμφωνα με τους The Times.

Σχετικά με την συγκεκριμένη επιχείρηση, εξήγησε πως ήταν ο τρόπος της για να εκδικηθεί τον πρώην αρραβωνιαστικό της, τον Ρώσο μεγιστάνα Ιγκόρ Ταραμπάσοφ, μετά τον καυγά που είχαν σε αυτήν την παραλία τον Ιούλιο του 2016. «Καυγάδισα με τον πρώην μου σε αυτήν ακριβώς την παραλία. Τι έκανα; Τίποτα. Απλώς πήρα τον έλεγχο της παραλίας. Η καλύτερη εκδίκηση είναι η επιτυχία, σωστά;», είπε η ίδια.

@MTV #???????????? @lohanmykonosofficial #work ?????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lindsay Lohan (@lindsaylohan) στις


Η 32χρονη ηθοποιός μίλησε επίσης για τη σχέση της με τη θρησκεία, εξηγώντας πως δεν «ασπάζεται καμία ιδιαίτερη θρησκεία» αλλά πως πιστεύει ότι «υπάρχει μια ανώτερη δύναμη από εμάς». 

Όσο για τα μελλοντικά της σχέδια, ανέφερε πως σκοπεύει να φτιάξει δικό της φιλανθρωπικό ίδρυμα για παιδιά στο Ντουμπάι κι ενδεχομένως να υιοθετήσει και κάποιο παιδί. «Μάλλον από τη Ρωσία. Θέλω ένα μικρό, ξανθό αγόρι από τη Ρωσία», σημείωσε. 

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM
Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει.

Πολιτισμός / Ένα οργιαστικό ανοιξιάτικο σκηνικό από την Ελένη Κανελλοπούλου στη Βιτρίνα της Κριεζώτου

Tην Πέμπτη 18 Απριλίου στις 19:00, το Πωλητήριο της Πινακοθήκης Γκίκα παρουσιάζει τριαντάφυλλα, παπαρούνες και λεμόνια που μπλέκουν με φυλλώματα πάνω στον πηλό στο πλαίσιο της σειράς παρουσιάσεων «Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει».
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
"να φτιάξει δικό της φιλανθρωπικό ίδρυμα για παιδιά στο Ντουμπάι"Δεν έχω πάει ποτέ σε αυτήν την χώρα και την γνωρίζω μονάχα μέσα από κάποιες εκατοντάδες δημοσιεύματα. Ωστόσο, έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχουν παιδιά του δρόμου, ούτε παιδιά που ζουν μέσα στην αθλιότητα (αυτοί που ζουν μέσα στην εξαθλίωση είναι οι ενήλικες άντρες και γυναίκες μετανάστες από τον Τρίτο Κόσμο που βιώνουν συχνά έναν εργασιακό Μεσαίωνα). Έχει λοιπόν κανείς καμία ιδέα γιατί η εν λόγω κυρία προτιμάει το Ντουμπάι για το ίδρυμά της;
Γιατί? το Ντουμπάι δεν έχει ορφανά ή κακοποιημένα παιδιά?Για μένα το τραγικό είναι ότι θέλει "ένα μικρό, ξανθό αγόρι από τη Ρωσία". Να το παραγγείλει.
Προφανώς και υπάρχουν. Όμως, ένα πάμπλουτο κράτος, υποτίθεται ότι έχει άφθονους πόρους για να αντιμετωπίσει τα κοινωνικά του προβλήματα αν το επιθυμεί (και, πιθανότατα, αν δεν επιθυμεί να τα αντιμετωπίσει, μπορεί να εμποδίσει και τους ξένους να ασχοληθούν με αυτά, κυρίως αν είναι μια χώρα τόσο "δημοκρατική" όσο τα Εμιράτα). Αντίθετα, υπάρχουν χώρες με απίστευτη εξαθλίωση, ιδίως των παιδιών (για παράδειγμα η Καμπότζη, για την οποία έχω μια μικρή προσωπική εμπειρία) οι οποίες θα μπορούσαν να θεωρηθούν ότι αποτελούν προτεραιότητα για την φιλανθρωπική δράση. Οσο για το δεύτερο σκέλος του σχολίου σου δυστυχώς έχεις απόλυτα δίκιο. Ακόμα πιο δυστυχώς, έχω την εντύπωση ότι, αν δινόταν η δυνατότητα στους γονείς (και κυρίως στους Έλληνες γονείς) να "προγραμματίσουν" το παιδί που θα κάνουν όπως το θέλουν, θα βλέπαμε απίστευτα πράγματα...
Μαύρος Γάτος, για ξέπλυμα χρήματος θα μπορούσε να είναι μία εξήγηση./////Επίσης, κάποιος να τις πει ότι δηλώσεις τύπου "τώρα το θυμήθηκε το θύμα να μιλήσει για την παρενόχληση", "έπρεπε να είχε παέι εξαρχής στην αστυνομία άρα τώρα να σκάσει", "το κάνει για να τραβήξει την προσοχή", συντελούν στο να κρατούν τα θύματα το στόμα τους κλειστό. Οι γυναίκες που μιλάνε για τις εμπειρίες σεξουαλικής παρενόχλησης και επίθεσης μετά από χρόνια δεν το θυμήθηκαν τώρα γιατί δεν το είχαν ξεχάσει ποτέ. Πολλές από αυτές μιλούσαν και τότε αλλά δεν τις άκουγε κανείς. Πολλές από αυτές απλά ελπίζουν οτι τώρα επιτέλους θα ακουστούν. Όλες τους παίρνουν κουράγιο η μία από την άλλη γιατί τώρα επιτέλους ξέρουν οτι δεν είναι μόνες και ότι ενωμένες οι φωνές τους ίσως ακουστεί δυνατότερα από το «χαχα» της κοινωνίας.
Αυτό με το ξέπλυμα δεν είχε περάσει καν από το μυαλό μου. Δεν αποκλείεται διόλου. ιδιαίτερα από άτομο που εμπλέκεται με τα της Μυκόνου....Όσο για το δεύτερο μέρος του σχολίου σου, συμφωνώ απόλυτα.