Η Μέγκαν Μαρκλ δεν καταλαβαίνει γιατί δεν μπορεί να φορά παντελόνια δίπλα στη βασίλισσα Ελισάβετ

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν καταλαβαίνει γιατί δεν μπορεί να φορά παντελόνια δίπλα στη βασίλισσα Ελισάβετ Facebook Twitter
3

Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να μην καταλαβαίνει γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ προτιμά να μην φορά παντελόνια και συχνά ρωτάει τον πρίγκιπα Χάρι τους λόγους πίσω από διάφορους βασιλικούς κανόνες. 

Η Δούκισσα του Σάσσεξ «δυσκολεύεται να κατανοήσει ορισμένους κανόνες της βασιλικής οικογένειας, όπως για παράδειγμα γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ προτιμά τις γυναίκες με φορέματα ή φούστες παρά με παντελόνια και κοστούμια, και συχνά ρωτάει τον πρίγκιπα Χάρι γιατί πρέπει να γίνονται κάποια πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο», ανέφερε στο περιοδικό People, πηγή που δεν ήθελε να κατονομαστεί.

«Μερικές φορές το βρίσκει εκνευριστικό, αλλά αυτή είναι τώρα η καινούργια της ζωή και πρέπει να το δεχθεί», πρόσθεσε η πηγή. 

Από τότε που παντρεύτηκε με τον πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ κινείται τρόπον τινά ως πρέσβειρα της βασιλικής οικογένειας, κάνοντας διάφορες δημόσιες εμφανίσεις με τα υπόλοιπα μέλη, συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας της βασίλισσας Ελισάβετ. 


Από τότε που έγινε επισήμως μέλος της βασιλικής οικογένειας, το στιλ της Μέγκαν Μαρκλ έχει αλλάξει αρκετά, κάνοντας πλέον πιο παραδοσιακά και «ήσυχα» ντυσίματα, παρόλο που ήδη έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από την βασιλική παράδοση με πολλούς τρόπους, ανάμεσά τους και με το να φοράει παντελόνια.

Πρόσφατα φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι στη διάρκεια επίσκεψής της στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας και λευκό παντελόνι σε έναν αγώνα του Γουίμπλεντον, στον οποίο είχε πάει μαζί με την Κέιτ Μίντλετον, που βέβαια φορούσε φόρεμα.

Στον συγκεκριμένο αγώνα, δεν της επιτράπηκε ωστόσο να φορέσει το καπέλο της, λόγω του κανονισμού που καλεί τους θεατές να αποφεύγουν τα καπέλα σε περίπτωση που εμποδίζουν τη θέα όσων κάθονται πίσω τους. 

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν καταλαβαίνει γιατί δεν μπορεί να φορά παντελόνια δίπλα στη βασίλισσα Ελισάβετ Facebook Twitter

Με πληροφορίες από Business Insider

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM