Τρεις γενιές Καρντάσιανς για τον οίκο Fendi

Τρεις γενιές Καρντάσιανς για τον οίκο Fendi Facebook Twitter
0

Η North West, κόρη της Kim Kardashian, ήταν μάλλον αναμενόμενο αργά ή γρήγορα να βγει στο προσκήνιο της δημοσιότητας επαγγελματικά.

Τώρα, στην τρυφερή ηλικία των πέντε ετών, η μικρή πρωταγωνιστεί στην πρώτη της καμπάνια μόδας.

Ακολουθώντας τα βήματα της θείας της Kendall Jenner, η οποία έχει εμφανιστεί σε διάφορες καμπάνιες του Fendi, αλλά έχοντας στο πλευρό τη μητέρα και τη γιαγιά της Kris, η μικρή φωτογραφήθηκε για τα δέκα χρόνια δημοφιλούς μοντέλου τσάντας του οικου.

Η φωτογράφιση έγινε σε ένα καταπράσινο λιβάδι στο Μαλιμπού και η καμπάνια ονομάζεται #MeAndMyPeekaboo.

Τρεις γενιές Καρντάσιανς για τον οίκο Fendi Facebook Twitter

«Η ιδέα ήταν να αναδειχθεί η έννοια της οικογένειας, καθώς είναι μέρος της ιστορίας μας», δήλωσε ο οίκος.«Στην περίπτωση των Kardashians, και οι τρεις είναι πολύ ισχυρές γυναίκες, με ισχυρές προσωπικότητες», αναφέρει η ανακοίνωση.

Εκτός από τις φωτογραφίες, οι τρεις Κardashians πρωταγωνιστούν και σε ένα βίντεο του οίκου το οποίο υπογράφει μουσικά ο Kanye West και θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Ιουλίου.

Αρκετοί θα πουν πως είναι πολύ νωρίς για μια πεντάχρονη να αρχίσει τις επαγγελματικές φωτογραφίσεις, αλλά η North ήταν από νεογέννητη κάτω από τα φώτα - αναπόφευκτο με τέτοια μαμά.

Τρεις γενιές Καρντάσιανς για τον οίκο Fendi Facebook Twitter
Τρεις γενιές Καρντάσιανς για τον οίκο Fendi Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM