Η Όπρα Γουίνφρι στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue

Η Όπρα Γουίνφρι στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue Facebook Twitter
0

Η Όπρα Γουίνφρι είναι η σταρ που κοσμεί το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue για το τεύχος Αυγούστου.

Φωτογραφημένη από τους Mert Alas και Marcus Piggott, και με τον Edward Enninful να έχει επιμεληθεί το styling, η αμερικανίδα παρουσιάστρια ποζάρει φορώντας μια custom-made δημιουργία της σχεδιάστριας Stella McCartney και εντυπωσιακά διαμαντένια σκουλαρίκια.

Η πάντα μαχητική προσωπικότητα έχει παραχωρήσει στο περιοδικό και μια συνέντευξη στην οποία θίγει την επικαιρότητα, εκφράζεται για φυλετικά θέματα, μιλά για το φεμινισμό, τις αγάπες και τις απώλειες στη ζωή της.

Η Όπρα Γουίνφρι στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue Facebook Twitter

Μεγάλο μέρος της συνέντευξης καταπιάνεται με το ρόλο της Όπρα στο κίνημα «MeToo» που προέκυψε μετά το μπαράζ αποκαλύψεων για σεξουαλικές παρενοχλήσεις από τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν 

Τη συνέντευξη στην Όπρα πήρε η συγγραφέας Ντέκα Άιτκενχεντ και φυσικά υπάρχει και αναφορά στην έντονη φημολογία για εμπλοκή της παρουσιάστριας στην πολιτική σκηνή.

Η Όπρα Γουίνφρι στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue Facebook Twitter

Θα διεκδικήσει η Όπρα την προεδρία; 

«Σε αυτή την πολιτική δομή όλα τα ψέματα, οι μαλακίες, το χάλια, η αθλιότητα, το παρασκήνιο... είναι κάτι που συνεχίζεται. Δεν θα μπορούσα να το κάνω. Δεν είναι καθαρή δουλειά. Θα με σκοτώσει», λέει ξεκαθαρίζοντας τη στάση της.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM