Η Azealia Banks ζητά χρηματική βοήθεια για να κάνει μήνυση στον Russell Crowe

Η Azealia Banks ζητά χρηματική βοήθεια για να κάνει μήνυση στον Russell Crowe Facebook Twitter
1

Η μάχη μεταξύ της Azealia Banks και του Russell Crowe ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια από τότε που η 27χρονη τραγουδίστρια ισχυρίστηκε ότι ο ηθοποιός προσπάθησε να την πνίξει και την πέταξε έξω από ένα πάρτι.

Όμως τώρα η τραγουδίστρια φαίνεται πως αποφάσισε να κινηθεί εναντίον του νομικά και με έναν αναπάντεχο τρόπο ζητά να την ενισχύσουν όλοι οι φανς της.

Η Azealia Banks ξεκίνησε μια εκστρατεία στο GoFundMe για να τον μηνύσει.

«Ο Russell Crowe με έφτυσε σε πάρτι το 2016 και το αρνήθηκε, και μετά έστρεψε εναντίον μου μια ομάδα ανθρώπων που προκάλεσαν ανεπανόρθωτη ζημιά στην καριέρα και τη φήμη μου», αναφέρει η περιγραφή στην ιστοσελίδα crowdfunding.

Η τραγουδίστρια ισχυρίζεται πως η κίνηση της αποσκοπεί στο να γίνει σαφές ότι οι μαύρες γυναίκες δεν μπορούν να είναι θύματα «αηδιαστικής βίας από άνδρες στο Χόλιγουντ» και λέει πως η δικαιοσύνη είναι σημαντική.

Το GoFundMe έχει στόχο τα 100.000 δολάρια και η τραγουδίστρια διευκρίνισε ότι τυχόν πρόσθετα χρήματα που θα εισπραχθούν θα γίνουν δωρεά φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Το περιστατικό που περιγράφει η τραγουδίστρια είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση όταν καταγγέλθηκε.

Λίγο μετά τους ισχυρισμούς της είχαν ωστόσο υπάρξει μαρτυρίες πως η ίδια είχε επιδείξει προκλητική και προσβλητική συμπεριφορά εναντίον πολλών καλεσμένων.

Αυτό φέρεται να είχε εξοργίσει τον Crow ο οποίος την έφτυσε και στη συνέχεια την έπιασε από το λαιμό και την πέταξε έξω από το δωμάτιο ξενοδοχείο όπου γινόταν το ιδιωτικό πάρτι.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Η επικεφαλίδα του άρθρου θα έπρεπε να προσθέσει δύο λέξεις (πνευματικά ασταθής) μετά το αρχικό "Η"...Για περισσότερες info περί του ατόμου Εζίλια Μπανκς "τσεκάρετε" Γουικιπίντια...