H Σίνθια Νίξον αποκάλυψε πως το μεγαλύτερο από τα παιδιά της είναι transgender

H Σίνθια Νίξον αποκάλυψε πως το μεγαλύτερο από τα παιδιά της είναι transgender Facebook Twitter
0

Η ηθοποιός Σίνθια Νίξον αποκάλυψε ότι ο γιος της Σάμιουελ είναι transgender με ένα τρυφερό μήνυμα στο Instagram την Παρασκευή.

Η υποψήφια για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης μοιράστηκε τη φωτογραφία από την αποφοίτησή του γιου της νωρίτερα αυτό το μήνα το Πανεπιστήμιο του Σικάγο με αφορμή την ημέρα δράσης για την trans κοινότητα.

«Είμαι τόσο περήφανη για τον γιο μου, τον Samuel Joseph Mozes (που ονομάζεται Seph), ο οποίος αποφοίτησε από το κολέγιο αυτό το μήνα. Τον χαιρετώ μαζί με όλους τους άλλους που σηματοδοτούν το #TransDayofAction σήμερα.» έγραψε στη λεζάντα.

I’m so proud of my son Samuel Joseph Mozes (called Seph) who graduated college this month. I salute him and everyone else marking today’s #TransDayofAction. #TDOA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cynthia Nixon (@cynthiaenixon) στις

Ο Σάμιουελ 21 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε ως Σαμάνθα Μόουζες, και είναι γιος της Νίξον από τον πρώτο της γάμο  Ο Σάμουελ έχει επίσης έναν ακόμη αδελφό.

Η πρώην σταρ του Sex and the City έγινε στη συνέχεια μητέρα ενός ακόμη αγοριού με τη σύζυγό της Κριστίν Μαρινόνι με την οποία παντρεύτηκε πριν από λίγα χρόνια.

Η Νίξον η οποία αυτή την περίοδο βρίσκεται στην κούρσα διεκδίκησης της θέσης του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης και είναι σθεναρή υποστηρίκτρια των δικαιωμάτων LGBTQ.

Η Νίξον αποφεύγει να μιλά για την προσωπική της ζωή και σπάνια αναφέρεται στην οικογένειά της σε συνεντεύξεις, εκτός αν ο λόγος είναι σημαντικός.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM