Στο νοσοκομείο ο πατέρας του Μάικλ Τζάκσον - Πάσχει από καρκίνο στο τελευταίο στάδιο

Στο νοσοκομείο ο πατέρας του Μάικλ Τζάκσον - Πάσχει από καρκίνο στο τελευταίο στάδιο Facebook Twitter
EPA/IAN LANGSDON
0

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Τζο Τζάκσον, πατέρας του Μάικλ, της Τζάνετ αλλά και μάνατζερ του συγκροτήματος The Jackson Five και νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Όπως μετέδωσαν πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο πατριάρχης της οικογένειας τραγουδιστών Τζάκσον πάσχει από ανίατη ασθένεια και βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο.

Ο ιστότοπος TMZ.com, επικαλούμενος πηγές της οικογένειας, ανέφερε ότι ο 89χρονος Τζάκσον πάσχει από καρκίνο στο τελευταίο στάδιο.

Το περιοδικό Variety υποστηρίζει μια πηγή που γνωρίζει την κατάσταση του επιβεβαίωσε αυτήν την πληροφορία ενώ η DailyMail.com, βασιζόμενη σε μέλη της οικογένειας και άλλες αδιευκρίνιστες πηγές, έγραψε ότι ο Τζο Τζάκσον πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας.

Ο Ζερμέν Τζάκσον, ένας από τους γιους του Τζο Τζάκσον, επιβεβαίωσε στο Twitter ότι η κατάσταση της υγείας του πατέρα του δεν είναι καλή αλλά διέψευσε ότι είναι ετοιμοθάνατος.

«Η υγεία του πατέρα μου δεν είναι καλή αλλά ότι "πεθαίνει" είναι μια σκληρή λέξη που την επιλέγουν όσοι βγάζουν τους τίτλους των ειδήσεων, όχι εγώ. Για όσο χρόνο του απομένει, η μητέρα μου, τα αδέλφια μου και οι συγγενείς θέλουμε να είμαστε μαζί του, ανεμπόδιστα», έγραψε.

Τη δεκαετία του 1960 ο Τζο Τζάκσον εκπαίδευσε αυστηρά τα μικρά παιδιά του στη μουσική και το χορό και οδήγησε τους The Jackson 5 στην αναγνώριση και τη διεθνή επιτυχία.

Αργότερα ο Μάικλ Τζάκσον ξεκίνησε σόλο καριέρα και έγινε ένας πιο επιτυχημένους ποπ τραγουδιστές παγκοσμίως. Ο Μάικλ Τζάκσον πέθανε το 2009, σε ηλικία 50 ετών, από υπερβολική δόση ισχυρών αναισθητικών.

Ο Τζο Τζάκσον υπήρξε επίσης μάνατζερ των θυγατέρων του, Λα Τόγια, Τζάνετ και Ρέμπι Τζάκσον.

Συνολικά απέκτησε 11 παιδιά. Η υγεία του ήταν κακή εδώ και χρόνια ενώ το 2015 υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο αλλά συνέχισε να εμφανίζεται σε διάφορες εκδηλώσεις σε όλον τον κόσμο.

Τον περασμένο Μάρτιο κυκλοφόρησε το βιβλίο του «Πολύτιμες στιγμές: 60 χρόνια στη σόου μπίζνες».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM