Η Έλεν ντε Τζένερις επιστρέφει στο stand up comedy έπειτα από 15 χρόνια

Η Έλεν ντε Τζένερις επιστρέφει στο stand up comedy έπειτα από 15 χρόνια Facebook Twitter
0

Η Έλεν ντε Τζένερις επιστρέφει στις ρίζες της με την πρώτη της, εδώ και 15 χρόνια, stand-up comedy περιοδεία, στο πλαίσιο της οποίας θα κάνει περιορισμένες εμφανίσεις στις δυτικές ακτές των ΗΠΑ, τον προσεχή Αύγουστο.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια ενός εκ των πλέον δημοφιλών talk show στην αμερικανική τηλεόραση αναμένεται να επισκεφθεί τρεις πόλεις για συνολικά 8 νύχτες, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία παραγωγής Live Nation.

Η 60χρονη Ντε Τζένερις ξεκίνησε την καριέρα της το 1980 πρωταγωνιστώντας σε αυτό το είδος κωμωδίας, όπου ο ηθοποιός βρίσκεται σε άμεση επαφή με το κοινό, στη γενέτειρά της, τη Νέα Ορλεάνη προτού καταπιαστεί με το σόου «Ellen».

Έκτοτε, η ακτιβίστρια υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων αναδείχθηκε σε μία από τις πλέον επιτυχημένες οικοδέσποινες talk show στις ΗΠΑ με το «The Ellen DeGeneres Show» που έχει βραβευθεί με 30 Emmy.

Η ίδια δεν έχει προς το παρόν εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να επιστρέψει στο stand-up comedy έπειτα από τόσα χρόνια, ωστόσο η περιοδεία της θα αποτελέσει τη βάση ενός κωμικού σόου που θα προβληθεί στο Netflix αργότερα το 2018.

Η Έλεν ντε Τζένερις θα επισκεφθεί το Σαν Ντιέγκο, το Σαν Φρανσίσκο και το Σιάτλ για τις ανάγκες της stand-up comedy περιοδείας της, το διάστημα 10-23 Αυγούστου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο Civil War του Άλεξ Γκάρλαντ, η νέα πρόκληση της Κατρίν Μπρεγιά και η βαμπιρομπαλαρίνα Abigail ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM