Όχι μια, ούτε δύο, αλλά τρεις δημόσιες εμφανίσεις με τη βασίλισσα Ελισάβετ θα κάνει η Μέγκαν Μαρκλ και μάλιστα χωρίς το σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι. 

 

Η 92χρονη βασίλισσα βρέθηκε την Τετάρτη στο Τσεσάιρ της Αγγλίας, για τα εγκαίνια του Mersey Gateway Bridge στο Catalyst Science Discovery Centre. Για την εκδήλωση επέλεξε ένα φόρεμα Stewart Parvin σε απόχρωση του ανοιχτού πράσινου, παρόμοια με εκείνη που είχε το ρούχο της στο γάμο της Μέγκαν και του Χάρι τον περασμένο μήνα. 

 

 


Η νεόνυμφη Δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε ένα λευκό φόρεμα Givenchy με μια μαύρη ζώνη, έχοντας καλυμμένους τους ώμους της. Παρά τον αέρα, η 36χρονη Μέγκαν είχε τα μαλλιά της λυτά, ενώ το σύνολο ολοκλήρωναν μαύρα ψηλοτάκουνα και ασορτί τσαντάκι. Να σημειωθεί πως ο οίκος Givenchy είχε επιμεληθεί και το εντυπωσιακό νυφικό στο γάμο της. 

 

 


Πρόκειται για τις πρώτες επίσημες εμφανίσεις της Μέγκαν χωρίς τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι. 

 

Η βασίλισσα Ελισάβετ με τη Μέγκαν πέρασαν τη νύχτα μαζί στο τρένο πριν τις εμφανίσεις τους, ένα σπάνιο προνόμιο για το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας. 

 




Στη συνέχεια οι δυο τους θα μεταβούν στο Τσέστερ για τα εγκαίνια του Storyhouse Theater, που λειτουργεί επίσης ως βιβλιοθήκη και κινηματογράφος. 

 

Τις κοινές εμφανίσεις τους θα ολοκληρώσουν με μια στάση για φαγητό στο Chester Town Hall.