Αποκαλύφθηκε ποιος δάγκωσε τη Beyoncé

Αποκαλύφθηκε ποιος δάγκωσε τη Beyoncé Facebook Twitter
EPA
0

Λύθηκε το μυστήριο που απασχόλησε εδώ και μήνες τη σόουμπιζ στην Αμερική, σχετικά με το ποιος δάγκωσε την Beyonce, σε ένα πάρτι που είχε διοργανώσει τον περασμένο Δεκέμβριο ο σύζυγος της, Jay-Z.

Όλες οι εκπομπές στην Αμερική είχαν ασχοληθεί με το θέμα ενώ στο Twitter είχε γίνει trend με το hashtag #whobitbeyonce και όλοι έψαχναν να βρουν ποιος ήταν ο «δράστης».

Η ηθοποιός και κωμικός Τίφανι Χάντις έκανε την αποκάλυψη, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην δημοσιογράφο Λέισι Ρόουζ από το Hollywood Reporter.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Χάντις αποκάλυψε πως ήταν μπροστά στο περιστατικό και πως η ηθοποιός, Σάνα Λέιθαν, ήταν αυτή που δάγκωσε τη Beyonce.

Αποκαλύφθηκε ποιος δάγκωσε τη Beyoncé Facebook Twitter
Η ηθοποιός και κωμικός Τίφανι Χάντις (EPA/MIKE NELSON)

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος, η κωμικός τη ρώτησε αν γνώριζε την ταυτότητα του «δράστη». Η Ρόουζ απάντησε ότι πίστευε ότι ήταν η Λέιθαν, προκαλώντας ένα χαμόγελο στην Χάντις, το οποίο επιβεβαίωσε τις υποψίες της.

Η 38χρονη ηθοποιός είπε τότε: «Είμαι πολύ καλή φίλη με την θετή της μητέρα και τον πατέρα της Σταν, ο οποίος είναι παραγωγός και σκηνοθέτης και ήταν νευριασμένοι μαζί μου. Μου έλεγαν «γιατί να το κάνεις αυτό στην οικογένεια; Οι μαύρες ηθοποιοί πρέπει να μένετε ενωμένες, είναι τόσο δύσκολο για σας να βρείτε δουλειά, γιατί να της καταστρέψεις την καριέρα;».

«Όμως δεν προσπάθησα να την καταστρέψω», είπε η Χάντις για τη Λέιθαν. «Ποτέ δεν είπα το όνομά της. Προσπάθησα απλά να πω πώς η Beyoncé με βοήθησε στο να μην πάω φυλακή εκείνο το βράδυ. Θα μπορούσα να χάσω την καριέρα μου».

@beyonce was telling me that my wig was slipping.... ? But for real she told me to have fun and I DID! #SHEREADY #thelastblackunicorn #beyonce

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tiffany Haddish (@tiffanyhaddish) στις

Το περιστατικό έγινε γνωστό το Μάρτιο όταν η Χάντις είπε στο GQ για εκείνη τη νύχτα που γνώρισε τη Beyonce στο πάρτι. Όταν κατάλαβε τι έγινε η ηθοποιός έγινε έξαλλη και θέλησε να υπερασπιστεί την Beyonce με το να επιτεθεί σε αυτήν που τη δάγκωσε στο πρόσωπο.

Όμως η τραγουδίστρια την συγκράτησε λέγοντάς της: «Τίφανι όχι. Μην κάνεις τίποτα. Η σκύλα είναι φτιαγμένη από ναρκωτικά. Δεν είναι καν μεθυσμένη. Έχει πάρει ναρκωτικά. Δεν είναι έτσι κανονικά. Απλά χαλάρωσε»

Μπορεί η Χάντις να μην είχε κατονομάσει την ηθοποιό, όμως φήμες για την ανάμειξή της στο περιστατικό υπήρχαν.

Αποκαλύφθηκε ποιος δάγκωσε τη Beyoncé Facebook Twitter
Η ηθοποιός, Σάνα Λέιθαν (EPA/ANDREW GOMBERT)

Η Λέιθαν αρχικά είχε απαντήσει στις φήμες αστειευόμενη με ένα tweet: «Σε καμμία περίπτωση δεν ήμουν εγώ αυτή που δάγκωσε τη Beyoncé και αν το είχα κάνει θα ήταν δαγκωματιά αγάπης».

Αργότερα, σε συνέντευξή της αρνήθηκε τους ισχυρισμούς λέγοντας: Θεωρώ ότι οι φήμες αυτές είναι ότι πιο παράλογο μου έχει συμβεί. Ευχαριστώ το Θεό που είμαι σε αυτή τη δουλειά εδώ και 20 χρόνια και υπάρχουν τόσες φήμες για μένα. Παλαιότερα, όταν ήμουν 20 χρονών με κατέστρεφαν συναισθηματικά, όμως για να επιβιώσεις σε αυτή τη δουλειά πρέπει να το αφήσεις να σε προσπεράσει. Λατρεύω τη Beyoncé. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τόσο κακόβουλο σαν αυτό - σε αυτήν ή σε κανέναν. Είναι τόσο περίεργο».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM