Αποτεφρώθηκε στη Γαλλία η σορός του Άντονι Μπουρντέν

Αποτεφρώθηκε στη Γαλλία η σορός του Άντονι Μπουρντέν Facebook Twitter
0

Η σορός του Άντονι Μπουρντέν δεν θα μεταφερθεί τελικά στις ΗΠΑ από τη Γαλλία, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως χθες έγινε αποτέφρωση στη χώρα όπου ο διάσημος σεφ και παρουσιαστής αυτοκτόνησε.

Όπως έγινε γνωστό από διάφορες πηγές, η σορός του αποτεφρώθηκε και οι στάχτες του πρόκειται να μεταφερθούν αεροπορικώς στις ΗΠΑ, την Παρασκευή.

Αν και ακόμη δεν είναι γνωστές λεπτομέρειες, το Σαββατοκύριακο αναμένεται πως σε κλειστό κύκλο θα γίνει κάποια τελετή για τους συγγενείς και λίγους φίλους.

Η μητέρα του Μπουρντέν είχε σχολιάσει πως υπήρξε κάποια γραφειοκρατία ως προς τη μεταφορά της σορού στις ΗΠΑ και είχε επίσης δηλώσει πως η σύζυγος του Άντονι, Οτάβια, είχε αναλάβει τις λεπτομέρειες καθώς ήταν σύμφωνα με τον νόμο η εγγύτερη συγγενής του.

Την ίδια ώρα χιλιάδες άνθρωποι συνεχίζουν να τιμούν τη μνήμη του με μηνύματα στα social media, ενώ στην μπρασερί της Νέας Υόρκης, όπου κάποτε είχε εργαστεί ο Μπουρντέν, η είσοδος έχει μετατραπεί σε μνημείο με εκατοντάδες χειρόγραφα μηνύματα και μπουκέτα με λουλούδια.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM