Δεσμεύθηκαν, σήμερα το πρωί, εταιρικοί λογαριασμοί του Σάκη Ρουβά.

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, λογαριασμοί του δημοφιλούς τραγουδιστή δεσμεύθηκαν με απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών, μετά από τη διαταγή πληρωμής για οφειλές προς την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας και διαχείρισης φήμης PROGRESSIVE.

 

Σε βάρος του αστέρα της ελληνικής ποπ μουσικής σκηνής κατατέθηκαν δύο αγωγές.


Ο Σάκης Ρουβάς συνεργαζόταν με τη συγκεκριμένη εταιρεία για περισσότερα από δέκα χρόνια, μέχρι τον Οκτώβριο του 2017.

 

Τη δέσμευση των λογαριασμών επιβεβαίωσε, με ανακοίνωσή της, και η δικηγορική εταιρεία «Νίκος Αγαπηνός» που εκπροσωπεί την PROGRESSIVE., όπως μεταδίδει το Newsit.gr.

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση


Η Εταιρία μας έχει αναλάβει την διεκδίκηση των απαιτήσεων «PROGRESSIVEPR M.EΠΕ» Δημόσιες Σχέσεις – Διαφημίσεις κατά του Σάκη Ρουβά και εταιριών συμφερόντων του. Ήδη κατόπιν αιτήσεως της «PROGRESSIVEPR M.EΠΕ» εξεδόθη σε βάρος της Σάκης Ρουβάς ΕΠΕ διαταγή πληρωμής από το Πρωτοδικείο Αθηνών, δυνάμει της οποίας επιβλήθηκε συντηρητική κατάσχεση σε βάρος της εις χείρας των τραπεζικών ιδρυμάτων και ακολούθως δεσμεύθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εν λόγω εταιρίας.

 

Ταυτόχρονα κατατέθηκαν και δύο αγωγές σε βάρος του Σάκη Ρουβά και εταιριών συμφερόντων του δια των οποίων η Εταιρία «PROGRESSIVEPR M.EΠΕ» διεκδικεί χρηματικές αξιώσεις της σε βάρος τους για υπηρεσίες που παρείχε στη μεταξύ τους συνεργασία.

 

Σημειωτέον ότι μεταξύ των εταιριών συγκαταλέγεται και η εταιρία SK Κτηνοτροφική μέσω της οποίας ο Σάκης Ρουβάς δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της πράσινης ενέργειας.