ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Η Μπρουκ Σιλντς παραδέχεται πως έχει δεχθεί body-shaming από την ίδια τη μητέρα της

Η Μπρουκ Σιλντς παραδέχεται πως έχει δεχθεί body-shaming από την ίδια τη μητέρα της Facebook Twitter
0

Μπορεί να υπήρξε ένα από τα διασημότερα σουπερμόντελ του κόσμου, αλλά η Μπρουκ Σιλντς αποκαλύπτει πως έχει δεχθεί έντονη κριτική για το σώμα της και μάλιστα από την ίδια τη μητέρα της. 

Το 52χρονο μοντέλο φωτογραφήθηκε για το Porter Edit, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση με τη μητέρα της, Τέρι, που υπήρξε επίσης μάνατζερ της από όταν ήταν παιδί. Όπως είπε, ήταν εκείνη που την έκανε να αμφιβάλλει από πολύ μικρή για το σώμα της.  

«Η μητέρα μου μεθούσε και μου έλεγε: "Γιατί δεν κουνάς τα χοντρά σου οπίσθια;". Οπότε πάντα πίστευα πως είναι χοντρά», λέει η Σιλντς, την οποίας η μητέρα πέθανε το 2012 μετά από πολύχρονη μάχη με τον αλκοολισμό.

Η Μπρουκ Σιλντς παραδέχεται πως έχει δεχθεί body-shaming από την ίδια τη μητέρα της Facebook Twitter
Η Μπρουκ Σιλντς παραδέχεται πως έχει δεχθεί body-shaming από την ίδια τη μητέρα της Facebook Twitter

Όπως εξηγεί στη συνέχεια της συνέντευξής της, εκείνος που τη βοήθησε να δει επιτέλους θετικά το σώμα της ήταν ο σύζυγός της, ο σεναριογράφος Κρίς Χέντσυ με τον οποίο είναι παντρεμένη εδώ και 17 χρόνια. 

«Πάντα έφευγα με την όπισθεν από τα δωμάτια και αυτός μου έλεγε, "Όχι, θέλω να σε χουφτώσω". Χαιρόταν και τη θηλυκότητα και το σώμα μου. Και εγώ είχα ανάγκη από έναν άντρα να με τιμά», λέει η ίδια. 

Just in: I’m on the cover of #PorterEdit @portermagazine! Link in bio to read the full story. ?: @bjorniooss

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brooke Shields (@brookeshields) στις


Η Μπρουκ Σιλντς ήταν παντρεμένη με τον τενίστα Αντρέ Αγκάσι από το 1997 μέχρι το 1999. Έκανε ντεμπούτο στο χώρο του θεάματος από πολύ μικρή, αλλά η θρυλική της διαφήμιση για τα τζιν Calvin Klein ήταν αυτή που εκτόξευσε τη φήμη της και την καθιέρωσε ως μια από τις διασημότερες καλλονές. Αυτό όμως, όπως παραδέχεται, δεν σήμαινε πως είχε αποδεχθεί την εικόνα της. 

«Έκανα μόντελινγκ σε μαγιό όταν ήμουν 15 ετών κι ακόμη και τότε πίστευα πως δεν έχω σώμα για μαγιό. Ήμουν φωτομοντέλο, όχι σουπερμόντελ. Είχα έντονα φρύδια και μάτια και πάντα με περιέγραφαν ως "αθλητική", "όχι αρκετά αδύνατη", "όχι μοντέλο πασαρέλας". Αυτά τα λόγια ριζώνουν στη συνείδησή σου», αναφέρει η 52χρονη ηθοποιός. 

Σήμερα στην ηλικία των 52 ετών λέει πως πλέον νιώθει άνετα και περήφανη για το σώμα της και στη σκληρή δουλειά για να το αποκτήσει. 

Loved working with @ashleygraham on the @swimsuitsforall campaign ♥️ #WCW Link in bio!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brooke Shields (@brookeshields) στις


Ready for anything in my #PowerSuit. So happy to be a part of this @swimsuitsforall campaign — see the rest, link in bio!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brooke Shields (@brookeshields) στις

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM
Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα την επιλογή του νέου διευθυντή

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα στην επιλογή του νέου διευθυντή

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και πρώην υπουργός οικονομικών της χώρας επί κυβέρνησης Ντέιβιντ Κάμερον, Τζορτζ Όσμπορν, αρνήθηκε κατηγορηματικά να ικανοποιήσει το παράτυπο αυτό αίτημα του Ρίσι Σούνακ
NEWSROOM