Ο Ρόμπι Γουίλιαμς έτρεξε για να γλιτώσει από τη φωτιά στο πολυτελές ξενοδοχείο του Λονδίνου - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς έτρεξε για να γλιτώσει από τη φωτιά στο πολυτελές ξενοδοχείο του Λονδίνου - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
0

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς ήταν μεταξύ των δεκάδων επισκεπτών που εκκένωσαν βιαστικά το ξενοδοχείο Mandarin Oriental όταν έπιασε φωτιά, το μεσημέρι, στο κεντρικό Λονδίνο.

Ο 12ος όροφος του πολυτελούς ξενοδοχείου τυλίχτηκε στις φλόγες λίγο πριν τις 4μ.μ (τοπική ώρα) και ο φακός ενός επισκέπτη καταγράφει την κάθοδο του 44χρονου τραγουδιστή από μία έξοδο κινδύνου.

Στο βίντεο, ο πρώην τραγουδιστής των Take That φαίνεται να κατεβαίνει βιαστικά μαζί με άλλους πελάτες του ξενοδοχείου των 5 αστέρων, που βρίσκεται μόλις μερικά μέτρα από τα Harrods και το Hyde Park.

Όπως όλα δείχνουν, ο τραγουδιστής διέμενε στο ξενοδοχείο ενόψει του προγραμματισμένου διημέρου Soccer Aid, το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Καθώς βγαίνει από την έξοδο, ο τραγουδιστής φαίνεται να κάνει χειρονομίες και νεύματα ικανοποίησης για το γεγονός ότι, τόσο εκείνος όσο και οι γύρω του, κατάφεραν να βγουν σώοι από το φλεγόμενο ξενοδοχείο.

Η φωτιά ξέσπασε στις σουίτες του 12 ορόφου, μόλις μία εβδομάδα μετά το άνοιγμα του ξενοδοχείου, ύστερα από μία μακροχρόνια ανακαίνιση εκατομμυρίων ευρώ.

Στο σημείο επιχειρούν 120 πυροσβέστες με 15 οχήματα που προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM