Κιμ Καρντάσιαν: Επισήμως η πιο ισχυρή influencer του κόσμου

Κιμ Καρντάσιαν: Επισήμως η πιο ισχυρή influencer του κόσμου Facebook Twitter
3

H Donatella Versace, η Naomi Campbell και η Carolina Herrera, μαζί με τα μεγαλύτερα ονόματα της αμερικανικής μόδας θα δώσουν το παρών στα CFDA Fashion Awards τον επόμενο μήνα καθώς βραβεύονται σε διάφορες κατηγορίες. Όμως η έκπληξη έρχεται καθώς φέτος δίνεται για πρώτη φορά το βραβείο επιδραστικότητας και ομόφωνα αποφασίστηκε πως αυτό θα απονεμηθεί στην Kim Kardashian West.

H Kardashian που έχει χτίσει μια τεράστια ψηφιακή αυτοκρατορία μέσα από τα social media είναι η πρώτη προσωπικότητα που θα παραλάβει το CFDA Influencer της χρονιάς.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας Αμερικής και διευθύνοντα σύμβουλο Steven Kolb, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου πάρθηκε η απόφαση πως αυτή έπρεπε να τιμηθεί με το ξεχωριστό βραβείο καθώς πρέπει να αναγνωριστεί η αξία της στο πώς επηρεάζει και αλλάζει τον κόσμο της μόδας.

Την υποψηφιότητά της έβαλε στο τραπέζι ο σχεδιαστής Tommy Hilfiger και όλοι συμφώνησαν ότι η Kim ήταν κάποια που έχει πραγματικά επηρεάσει τη βιομηχανία και έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονται τα εμπορικά σήματα. Eίναι ένα πρόσωπο που έχει διασυνδέσεις με πολλούς σχεδιαστές και έχει μεγάλη επιρροή στη μόδα παγκοσμίως, αναφέρει το σκεπτικό της απόφασης.

Η τελετή απονομής θα γίνει στις 4 Ιουνίου στο Μουσείο του Μπρούκλιν και οικοδέσποινα θα είναι η Issa Rae. 

Mε πληροφορίες από WWD

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM