Η Άσλεϊ Γκράχαμ ενθουσιάζει τον βρετανικό Τύπο, επειδή δεν έκανε το παραμικρό ρετούς στην παρουσίαση της νέας συλλογής της με μαγιό

Η Άσλεϊ Γκράχαμ ενθουσιάζει τον βρετανικό Τύπο, επειδή δεν έκανε το παραμικρό ρετούς στην παρουσίαση της νέας συλλογής της με μαγιό Facebook Twitter
3

Κατά διαστήματα τα body positivity κινήματα έχουν αμφισβητηθεί για την ειλικρίνεια και τις πραγματικές τους προθέσεις. Ωστόσο, το πιο διάσημο plus size μοντέλο, η 'Άσλεϊ Γκράχαμ δεν έχει αμφισβητηθεί ποτέ ούτε για τα κίνητρα ούτε για την τακτική που ακολουθεί, προκειμένου να υποστηρίζει τη γυναικεία ομορφιά όλων των σωματότυπων. 

Στη φωτογράφιση για την τελευταία συλλογή μαγιό της φίρμας "Swimsuits For All", το μοντέλο κατάφερε να εισπράξει υμνητικές κριτικές ακόμη και από μέσα ενημέρωσης όπως το BBC που με ικανοποίηση παρατήρησε ότι δεν υπήρχε ίχνος ρετούς και επιμέλειας στις φωτογραφίες για την καμπάνια προώθησης αυτών των μαγιό. 

What's wrong with being confident? Absolutely nothing. Own the beach in the Whoopee Bikini from the new @theashleygraham collection. Shop link in bio. #AshleyGrahamxSwimsuitsForAll

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Swimsuits For All (@swimsuitsforall) στις


Η καμπάνια της κολεξιόν έφερε τον τίτλο "Power of Paparazzi" (μτφ:«Η εξουσία των παπαράτσι») και ο στόχος ήταν ακριβώς αυτός: να απεικονιστεί η κοινωνική ανάγκη για μεγαλύτερη ειλικρίνεια παντού, για πάταξη της κυριαρχίας του φώτοσοπ και των ωραιοποιημένων και μη ρεαλιστικών γυναικείων προτύπων μέσα από τον χώρο της μόδας. 

Climbed that waterfall, posed on that waterfall #blueholejamaica

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) στις

«Δεν ντρέπομαι για την κυτταρίτιδα ή για τα παραπανίσια κιλά και καμία γυναίκα δεν θα έπρεπε να νιώθει ντροπή για κάτι τέτοιο», έγραψε στον δικό της λογαριασμό στο Instagram το μοντέλο και γνωρίζοντας φυσικά ότι το μήνυμα της θα φτάσει σε περισσότερους από 6,5 εκ. followers.  

Τα σχόλια των followers, όπως και των βρετανικών μέσων επικροτούν την απόφαση της Γκράχαμ να τολμήσει να φέρει εις πέρας αυτή την καμπάνια χωρίς την παραμικρή επεξεργασία στις ατέλειες του σώματός της, ενθαρρύνοντας πολλές γυναίκες σε όλον τον κόσμο να πράξουν ακριβώς το ίδιο χωρίς να φοβούνται, να ντρέπονται ή να προσπαθούν να αγγίξουν μία επίπλαστη και άκρως επώδυνη τελειότητα. 

Με στοιχεία από το BBC.com 

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Μάλιστα...υπέρβαρη και έχει και κυταρριτιδα που δεν κρύβει, κανονική γυναίκα δηλαδή και όχι πλαστικοποιημένη σιλικονούχα κούκλα..Προσωπικά τη βρίσκω very hot..πως λέμε περί ορέξεως...κλπ κλπ...ε..αυτό.
Ναι, αυτό σημαίνει body positivity..να έχεις αυτόν τον Δ.Μ.Σ. και να μη ντρέπεσαι για αυτό. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που θεωρείται "αντιαισθητικο", δεν είναι τα περιττά κιλά και οι καμπύλες, αλλά η χαλάρωση και η κυτταρίτιδα. Και το μοντέλο αυτό δεν τα έχει σε μεγάλο βαθμό, προσωπικά τη θεωρώ όμορφη!