Η Βασίλισσα Ελισάβετ έκανε μεγαλοπρεπή είσοδο για να γνωρίσει τον νεογέννητο δισέγγονό της

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έκανε μεγαλοπρεπή είσοδο για να γνωρίσει τον νεογέννητο δισέγγονό της Facebook Twitter
3

Κι ενώ το Παλάτι του Κένσιγκτον ετοιμάζεται να γιορτάσει τα τρίτα γενέθλια της πριγκίπισσας Σάρλοτ, η Βασίλισσα Ελισάβετ ήταν τόσο ανυπόμονη να συναντήσει το έκτο δισέγγονό της, τον πρίγκιπας Λούι, που πέταξε το απόγευμα της Τρίτης με ελικόπτερο μέχρι εκεί από το Κάστρο του Ουίνδσορ. 

Η Βασίλισσα, που είναι γνωστή για την προτίμησή της σε απλά δώρα, πήγε να δει τον νεογέννητο γιο του εγγονού της Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια, τα οποία φέρεται να μάζεψε μόνη της, ενώ σύμφωνα με πηγές, «ανυπομονούσε πάρα πολύ» να συναντήσει τον νέο μικρό πρίγκιπα. 

 

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ είχαν σκοπό να πάνε μέσα στο σαββατοκύριακο τον οκτώ ημερών γιο τους στο Κάστρο του Ουίνδσορ ώστε να γνωρίσει από κοντά τον πρίγκιπα Φίλιππο, αλλά τελικά τα σχέδια άλλαξαν καθώς ο ίδιο αναρρώνει μετά την εγχείριση στον γοφό, στην οποία υποβλήθηκε, και δεν είναι σε θέση να δεχθεί επισκέψεις. 

«Η ιδέα παιχνιδιών και τριών παιδιών ήταν αρκετά φιλόδοξη. Η Βασίλισσα ανυπομονούσε πάρα πολύ να συναντήσει τον τρίτο δισέγγονό της και να δει τον Τζορτζ και η Σάρλοτ, οπότε αφού εκείνοι δεν μπορούσαν να πάνε στο Ουίνδσορ, πήγε αυτή στο Κένσιγκτον», ανέφερε πηγή της βασιλικής οικογένειας. 

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έκανε μεγαλοπρεπή είσοδο για να γνωρίσει τον νεογέννητο δισέγγονό της Facebook Twitter

Στο μεταξύ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μετά και την γέννηση του τρίτου παιδιού του φέρεται να έχει πάρει το ψευδώνυμο «Daddy Day Care» μέσα στο παλάτι, καθώς κάνει σχεδόν τα πάντα, από το να πηγαίνει τα παιδιά στο σχολείο μέχρι να τα κάνει μπάνιο. 

Με πληροφορίες από Vanity Fair

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια