Η νέα συνεργασία της Converse με την ποπ σταρ Miley Cyrus αντανακλά το στιλ και της επιρροές της τραγουδίστριας και στέλνει ένα επίκαιρο μήνυμα: «Καμιά ηλικία, κανένα φύλο – θέλω όλοι να νιώθουν ίσοι», λέει η Miley.

 

Έτσι ακριβώς θέλει να αισθάνονται οι φανς της για την πρώτη της συλλογή με την Converse. Η Miley αξιοποιεί την περσόνα της performer και το καθημερινό της στυλ δημιουργώντας παπούτσια και ρούχα που μπορούν να φορεθούν πάντα και παντού.

 

«Πάντα ταυτιζόμουν με τη Converse, επειδή είναι ένα brand που προσελκύει και αντιπροσωπεύει πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς και τρόπους ζωής. Επιπλέον, είναι προσιτή», αναφέρει η ποπ σταρ.

 

 

 

 

 

Έπειτα από μήνες αναμονής και μικρά αποσπάσματα από τη συλλογή, η Miley έστησε ένα σκηνικό καλώντας μερικούς από τους μεγαλύτερούς της fans διαφορετικών φύλων, εθνικοτήτων ή σωματότυπων να συμμετάσχουν στην παρουσίαση του look book της νέας της συλλογής.

 

Την καμπάνια φωτογράφισε η θρυλική Ellen Von Unwerth.

 

 

 

 

 

«Σίγουρα είχα στο μυαλό μου τους φίλους και τους fans μου όταν δημιουργούσα τη συλλογή», αναφέρει. «Έβαλα στα σχέδια μου ό,τι αγαπούν σε εμένα και ότι αγαπώ σε εκείνους». 

 

Η συλλογή των sneakers της Miley Cyrus θα είναι διαθέσιμη από τις 3 Μαΐου αποκλειστικά στα καταστήματα Collective Αθήνας & Πάτρας.