Τα προσκλητήρια γάμου του Κιτ Χάρινγκτον και της Λέσλι Ρόουζ θυμίζουν ξεκάθαρα "Game of Thrones"

Τα προσκλητήρια γάμου του Κιτ Χάρινγκτον και της Λέσλι Ρόουζ θυμίζουν ξεκάθαρα "Game of Thrones" Facebook Twitter
0

Λένε ότι το προσκλητήριο του γάμου ενός ζευγαριού απηχεί τις διαθέσεις (και την κουλτούρα του), καθώς και την αίσθηση χιούμορ που το διακατέχει. 

Έτσι, ήταν σχεδόν μοιραίο και επόμενο που ο Κιτ Χάρινγκτον και η Λέσλι Ρόουζ, αμφότεροι πρωταγωνιστές του "Game Of Thrones" επέλεξαν στα προσκλητήρια του επικείμενου γάμου τους να μην ξεχάσουν τη σειρά που τους έφερε κοντά και τελικά τους οδηγεί στα σκαλιά της εκκλησίας. 

Σύμφωνα με τα όσα γράφει εδώ και 2 μέρες ο βρετανικός Τύπος, τα προσκλητήρια που έφτασαν στα χέρια των περίπου 200 καλεσμένων των δημοφιλών ηθοποιών δίνουν μια γεύση από την επική σειρά, καθώς τα γραμματόσημα με τα οποία ταχυδρομήθηκαν έγιναν κατά παραγγελία του ζευγαριού και φέρουν τα πρόσωπά τους, τουλάχιστον έτσι όπως τα γνώρισαν οι τηλεθεατές μέσα από το επιτυχημένο σίριαλ. 

Τα γραμματόσημα είχαν κυκλοφορήσει στην αγορά πριν από λίγους μήνες από τα Βασιλικά Ταχυδρομεία της Αγγλίας και οι δύο ηθοποιοί απλώς επέλεξαν τα πρόσωπα τους για να σφραγίσουν με αυτά το προσκλητήριο του γάμου τους. 

Did you know we produce special coin and medal products with the Royal Mint, such as this souvenir of #GameofThrones.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Royal Mail (@royalmailofficial) στις


Κατά τα λοιπά, μια ανησυχία για τη διαρροή της ημερομηνίας υπάρχει, όπως γράφουν τα βρετανικά tabloids, καθώς Ρόουζ και Χάρινγκτον φοβούνται μην γίνει η μέρα του γάμου τους πάρτι για τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς που ίσως θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά το μυστήριο... 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM