Ο Μπομπ Ντίλαν λανσάρει τη δική του σειρά με σπάνια και εκλεπτυσμένα ουίσκι

Ο Μπομπ Ντίλαν λανσάρει τη δική του σειρά με σπάνια και εκλεπτυσμένα ουίσκι Facebook Twitter
0

Ο νομπελίστας πλέον Μπομπ Ντίλαν θα λανσάρει τον επόμενο μήνα μια σειρά από εκλεκτά ουίσκι τα οποία αρχικά θα είναι εξαιρετικά σπάνια και μάλλον δύσκολο να τα αγοράσουν οι φανς του.

Τα ουίσκι «Heaven's Door Spirits» θα είναι αρχικά διαθέσιμα μόνο στο Τενεσί, όπου ο 76χρονος τραγουδιστής συνεργάζεται με τον επιχειρηματία Marc Bushala για να μετατρέψει μια εκκλησία σε αποστακτήριο. 

Για όσους το υποψιάζονται ήδη, ισχύει ότι όνομα είναι εμπνευσμένο από το τραγούδι «Knockin' on Heaven's Door».

Το νέο επιχειρηματικό πρότζεκτ του Ντίλαν ανακοινώθηκε το Σάββατο. «Δεν βρίσκετε πάντα εσείς την έμπνευση. Μερικές φορές σας βρίσκει εκείνη. Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια συλλογή αμερικανικών ουίσκι που θα έχουν να πουν μια ξεχωριστή ιστορία», αναφέρει το δελτίο τύπου.

Ο Ντίλαν είναι λάτρης του ουίσκι και ο συνεργάτης του λέει πως πίσω από την κίνησή του δεν κρύβεται ματαιοδοξία, αλλά ένα έργο πάθους. 

Σε μια δήλωση προς τους New York Times, ο τραγουδιστής είπε: «Ταξιδεύω για δεκαετίες και μπόρεσα να δοκιμάσω μερικά από τα καλύτερα  ουίσκι που υπάρχουν. Αυτό είναι ένα σπουδαίο ουίσκι».

Πόσο θα κοστίζει αυτό το σπουδαίο ουίσκι; Από 50 έως 80 δολάρια η κάθε φιάλη, αλλά ακόμη και το μπουκάλι θα γίνει μάλλον συλλεκτικό καθώς στο  πίσω μέρος της ετικέτας, όταν το ποτό τελειώνει, θα αποκαλύπτεται η υπογραφή του Ντίλαν .

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM