Κιμ Καρντάσιαν σημαίνει μπίζνες - Η γυμνή αυτοπροβολή πωλείται ακριβά και ξεδιάντροπα

Κιμ Καρντάσιαν σημαίνει μπίζνες - Η γυμνή αυτοπροβολή πωλείται ακριβά και ξεδιάντροπα Facebook Twitter
0

Σήμερα είναι και πάλι γυμνή σε όλο το διαδίκτυο έχοντας βομβαρδίσει τους 110 εκατ. ακολούθους της με γυμνές της φωτογραφίες.

Αλλά αυτό είναι απλά μπίζνες για την Κιμ Καρντάσιαν η οποία ετοιμάζεται να σαρώσει την αγορά καλλυντικών για ακόμη μια φορά.

Η διάσημη περσόνα λανσάρει ένα νέο άρωμα στο διαδίκτυο έχοντας ήδη με τα καλλυντικά της αυξήσει κατά πολλά εκατομμύρια τα έσοδά της.

Η εντελώς γυμνή φωτογραφία της δείχνει πώς γίνεται ένα εκμαγείο του σώματός της το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για να δημιουργηθεί το μπουκάλι για το άρωμά της. 

We took a mold of my body and made it a perfume bottle. @kkwfragrance

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

KKW BODY 4.30 by Vanessa Beecroft #KKWFRAGRANCE

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Το KKW Body θα είναι ένα γλυπτό με το σώμα μου και είναι αυτό που εγώ νομίζω πως θα μοιάζει με το πώς θα μύριζε ο χρυσός. Ξέρω πως μιλάμε για χρώμα, αλλά εγώ πιστεύω πως κάπως έτσι θα μύριζε ο χρυσός» λέει η Καρντάσιαν γνωρίζοντας ήδη πως είναι θέμα μερικών ωρών να δει την πλατφόρμα του onlile store να γράφει «εξαντλήθηκε».

Για κάποιους, το παρελθόν της Κιμ Καρντάσιαν είναι ασυγχώρητο και δεν έχει καταφέρει να την βγάλει από την συνομοταξία «trash». Ωστόσο ακόμη και αυτοί έχουν αναγνωρίσει ένα πράγμα κόντρα στον ισχυρισμό πως είναι ατάλαντη. Και αυτό είναι το ταλέντο της στις μπίζνες.

«Η πιο δημοφιλής Καρντάσιαν της οικογένειας έχει μετατρέψει τη διασημότητά της σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη επιχείρηση ομορφιάς. Μπορεί να οικοδομήσει ένα mega-brand που θα διαρκεί;» διερωτάται το Business of Fashion που της αφιερώνει το εξώφυλλο της μηνιαίας επιχειρηματικής του έκδοσης.

Η εταιρεία της δεν δημοσιοποιεί οικονομικές πληροφορίες, αλλά σύμφωνα με τις εκθέσεις της αγοράς, η εταιρεία πωλεί περίπου 350.000 τεμάχια ανά λανσάρισμα προϊόντος, κάτι που οδηγεί σε εκτιμώμενο κύκλο εργασιών άνω των 100 εκατομμυρίων δολαρίων κατά το πρώτο έτος. Και αυτό το ποσό είναι τεράστιο για μια «πρωτάρα» που διαφημίζει την πραμάτεια της μέσω Instagram.

Όμως η γυμνή φωτογραφία της Κιμ δεν είναι απλή ματαιοδοξία.

Κιμ Καρντάσιαν σημαίνει μπίζνες - Η γυμνή αυτοπροβολή πωλείται ακριβά και ξεδιάντροπα Facebook Twitter

Όπως τελικά το ΒoF σημειώνει, αυτή η ξεδιάντροπη αυτοπροβολή ίσως να είναι αυτό που ο κόσμος έχει βρει τόσο συναρπαστικό στην Κιμ. Η κλειδαρότρυπα πουλάει και στην συγκεκριμένη περίπτωση πουλάει κάτι πολύ συγκεκριμένο και ακριβά.

Η σταδιοδρομία της ήρθε σε μια εποχή που μόλις είχε ξεκινήσει η έκρηξη στα social media και η ίδια εκμεταλλεύτηκε αυτό το γεγονός προς όφελός της. Ήταν από τις πρώτες, το έκανε με πείσμα, τόλμη και συνέπεια και έθεσε τα στάνταρτς για χιλιάδες άλλες που ακολούθησαν.

Το πρόμο που κάνει για άλλες εταιρίες μέσα από τον εμπορικά πανίσχυρο λογαριασμό της στο Instagram λέγεται πως περιλαμβάνει αμοιβές που φτάνουν ακόμη και τα 500.000 δολάρια.

Τι λέει η ίδια πως θέλει τώρα να πετύχει; Να μεγαλώσει την επιχείρησή της και να την επεκτείνει όσο γίνεται για να την πουλήσει ακριβά στην συνέχεια και να ασχοληθεί με κάτι άλλο. Τι θα είναι αυτό; Δεν αποκαλύπτει.... Το ΒοF στοιχηματίζει από τώρα πως θα είναι επιτυχημένο.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM
Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM