Στο μαιευτήριο η Κέιτ Μίντλετον - Γεννάει το τρίτο της παιδί

Στο μαιευτήριο η Κέιτ Μίντλετον - Γεννάει το τρίτο της παιδί Facebook Twitter
0

Η Κέιτ Μίντλετον, η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, εισήχθη στο μαιευτήριο για να γεννήσει το τρίτο της παιδί, έχοντας ήδη τα πρώτα σημάδια τοκετού.

Η 36χρονη δούκισσα του Κέιμπριτζ μετέβη στο ιδιωτικό μαιευτήριο Lindo Wing του St Mary's Hospital στο δυτικό Λονδίνο, όπου είχε γεννήσει και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, τον Τζορτζ και τη Σάρλοτ.

Ήδη κόσμος έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται έξω από το μαιευτήριο, ενώ τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν με έκτακτες ενημερώσεις τις εξελίξεις.

«Η Δούκισσα μετέβη με το αυτοκίνητο από τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον στο μαιευτήριο μαζί με τον Δούκα του Κέιμπριτζ», σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του πρίγκιπα Ουίλιαμ.


Το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας θα είναι το τρίτο εγγόνι του πρίγκιπα και διαδόχου του βρετανικού θρόνου Κάρολου και το τρίτο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ Β', η οποία το Σάββατο γιόρτασε τα 92α γενέθλιά της.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM