Ο αδελφός του Αvicii στο Ομάν - Η οικογενεια ψάχνει απαντήσεις

Ο αδελφός του Αvicii στο Ομάν - Η οικογενεια ψάχνει απαντήσεις Facebook Twitter
0

Στο σουλτανάτο Ομάν κατέφuασε ένας από τους στενότερους συγγενείς του DJ Avicii, που βρέθηκε νεκρός την Παρασκευή, στην πρωτεύουσα Μουσκάτ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το TMZ, ο μεγαλύτερος αδερφός του 28χρονου DJ, Ντέιβιντ Μπέργκλινγκ, βρίσκεται ήδη σε ξενοδοχείο της Μουσκάτ καθώς η οικογένεια ψάχνει για απαντήσεις σχετικά με το θάνατό του

Το ξενοδοχείο του Μπέργκλινγκ βρίσκεται μόνο 15 λεπτά μακριά από το πολυτελές Muscat Hills Resort όπου είχε επιλέξει για τις διακοπές του, ο διάσημος αδερφός του.

Πριν τον απροσδόκητο θάνατό του, ο διεθνούς φήμης DJ είχε αναρτήσει δεκάδες φωτογραφίες με φαν του και έδειχνε να απολαμβάνει τις ημέρες του στο Ομάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Avicii είχε αφήσει το δωμάτιο του στο Muscat Hills, λίγες ημέρες νωρίτερα και ο μεγαλύτερος αδερφός του επιδιώκει να μάθει τι ακριβώς έκανε ο DJ με την παρέα του, τις τελευταίες ημέρες πριν τον θάνατό του.

Ο Avicii είναι γόνος πασίγνωστης οικογένειας στη Σουηδία και η μητέρα του Anki Liden είναι γνωστή ηθοποιός. Ο Ντέιβιντ διατηρεί το δικό του ξενοδοχείο στη Σουηδία.

Η σορός του Σουηδού παραγωγού βρέθηκε στο Ομάν την Παρασκευή, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με τα αιτία του θανάτου του παραμένουν άγνωστα.

Τα προβλήματα υγείας του Avicii ήταν γνωστά καθώς είχε υποστεί στο παρελθόν οξεία παγκρεατίτιδα, λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Αφότου αφαίρεσε χοληδόχο κύστη και σκωληκοειδή απόφυση το 2014, είχε ακυρώσει αρκετές εμφανίσεις του στην προσπάθειά του να αναρρώσει.

Το 2016, σταμάτησε τις περιοδείες αλλά συνέχισε να φτιάχνει μουσική στο στούντιο.

Ο ίδιος είχε μιλήσει ανοιχτά για την υγεία του και τη δύσκολη μάχη που έδωσε.

Πριν ο Avicii, ανακοινώσει την αποχώρησή του και μόλις μόλις πέντε χρόνια αφότου το τραγούδι του "Levels" του έδωσε ώθηση να γίνει διεθνώς γνωστός έπρεπε να ανακοινώσει τα νέα στους ανθρώπους που ήταν πιο κοντά σε αυτόν.

Έπρεπε να εξηγήσει στους φίλους, τους μάνατζερς και τους επιχειρηματικούς συνεργάτες γιατί, για να επιτύχει την ευτυχία, έπρεπε να αλλάξει τον ορισμό της επιτυχίας.

«Και μετά έπρεπε να το πει στους φανς του», όπως αναφέρει η Washington Post.

«Πριν από δύο εβδομάδες, αφιέρωσα χρόνο να οδηγήσω τις ΗΠΑ με τους φίλους και την ομάδα μου, να κοιτάξω και να σκεφτώ τα πράγματα με έναν νέο τρόπο» είχε γράψει το 2016 ο μουσικός σε μια συναισθηματικά φορτισμένη επιστολή, στην ιστοσελίδα του, μιλώντας για τις αλλαγές που ήθελε να κάνει στη ζωή του.

«Ωστόσο, δεν θα αφήσω ποτέ την μουσική», υποσχόταν τότε.

«Ένα κομμάτι μου δεν μπορεί να πει ποτέ, αλλά δεν ξέρω πότε θα μπορούσα να επιστρέψω».

Με πληροφορίες από TMZ

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM