Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε τις δυο μεγάλες σταρ που της είπαν κάποτε ότι δεν θα κρατήσει η φήμη της

Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε τις δυο μεγάλες σταρ που της είπαν κάποτε ότι δεν θα κρατήσει η φήμη της Facebook Twitter
5

Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε πως δεν ήταν η πρώτη επιλογή για το «Βασικό Ένστικτο» και πως κάποτε δύο μεγάλες σταρ του Χόλιγουντ της είχαν πει πως η φήμη της δεν θα διαρκέσει για πολύ. 

«Πολλές γυναίκες στη δουλειά μου, η Σίρλεϊ Μακ Λέιν και η Φέι Ντάναγουεϊ, είπαν, "Δεν θα κρατήσει για πάντα, αγάπα κάθε λεπτό και πέσε με τα μούτρα"», δήλωσε η διάσημη ηθοποιός, λέγοντας πως κάποτε την είχαν προειδοποιήσει ότι η φήμη της δεν θα διαρκούσε. 

Επίσης σχολίασε πως όταν ήταν νέα και γύριζε τις ταινίες «The Specialist» και «Casino» τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά συγκριτικά με σήμερα. «Είχε τόση πλάκα όταν ήμουν νέα, ξέρεις χωρίς παιδιά, να γυρίζεις τον κόσμο, να κάνεις μεγάλες ταινίες, ήταν μια εκπληκτική εποχή», είπε η 60χρονη σταρ, που την περασμένη εβδομάδα εντυπωσίασε ξανά τους θαυμαστές της με τη φωτογραφία της με μπικίνι που δημοσίευσε στο Instagram από τα γυρίσματα της νέας ταινίας «All I wish». 


Αίσθηση προκάλεσε επίσης η αποκάλυψή της πως για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Basic Instinct» δεν ήταν η πρώτη επιλογή, αλλά η 13η καθώς κατέληξε να ταυτιστεί απόλυτα με το συγκεκριμένο ρόλο. 

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, απάντησε πως θεωρεί ότι πρέπει να διωχθεί ποινικά και πως αυτό είναι το σωστό στην περίπτωσή του. 

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM