Από χτες κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες με τον Κρις Μπράουν να σφίγγει το λαιμό μιας άγνωστης γυναίκας, τα ταμπλόιντ έχουν οργιάσει, σχολιάζοντας πως ο τραγουδιστής επέστρεψε στον παλιό «κακό» εαυτό του.

 

Άλλωστε για πολλούς θα είναι πάντα «ο τύπος που έδειρε τη Ριάνα». 

 

Στις φωτογραφίες, που τράβηξαν παπαράτσι και δημοσίευσε το TMZ, αποτυπώνεται καρέ- καρέ η στιγμή που ο Κρις Μπράουν έχει σφίξει τα χέρια του γύρω από το λαιμό μιας γυναίκας σε ένα σπιτικό πάρτι στη διάρκεια του Ultra Festival. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και παρόλο που σε πολλά από τα στιγμιότυπα η γυναίκα δεν φαίνεται να περνά και πολύ ωραία ούτε να νιώθει άνετα, οι δυο τους ισχυρίζονται πως όλα ήταν «πλάκα». Σε κάποιες η γυναίκα δείχνει σαν να φωνάζει και σε άλλες σαν να χαμογελά, κάτι που απλώς έχει περιπλέξει περισσότερο το τι πραγματικά συνέβη.

 

 

 

 

 

Μετά την κυκλοφορία των φωτογραφιών και το σάλο που ξέσπασε στο ίντερνετ και τα social media σχετικά με μια πιθανώς νέα βίαιη συμπεριφορά από πλευρά του, ο Κρις Μπράουν έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. 

 

«Ευχαριστώ για όλη τη δημοσιότητα σήμερα. Όλοι ξέρετε πολύ καλά πως δεν σκοπεύω να ξαναμπώ σε αυτή τη διαδικασία. Δεν υπάρχει καν ανάγκη να υπερασπιστώ τον εαυτό μου πάνω στο ζήτημα. Όλοι όσοι ήταν γύρω, ήταν φιλαράκια. Τέλος της συζήτησης. Αγάπη», έγραψε στο μήνυμά του στο Instagram ο τραγουδιστής. 

 

Τα λεγόμενά του επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του, σημειώνοντας: «Είναι φίλη. Είναι προφανώς παιχνίδι, όπως επιβεβαίωσε κι αυτή». 

 

?❤️ TOUR TICKETS AVAILABLE (AND BY THE WAY, THATS LITTLE DICKY)?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ???INDIGO CHILD (@chrisbrownofficial) στις