O πρίγκιπας Χάρι θέλει να αποκτήσει παιδιά το συντομότερο δυνατό

O πρίγκιπας Χάρι θέλει να αποκτήσει παιδιά το συντομότερο δυνατό Facebook Twitter
0

Ενώ η Βρετανία κινείται ήδη στους ρυθμούς των επικείμενων γάμων του πρίγκιπα Χάρι με την πρώην ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ, ένα νέο δεδομένο έρχεται να κάνει αυτή την ένωση ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, ως προς τους στόχους της. 

Σύμφωνα με την Katie Nicholl, εξπέρ επί των βασιλικών θεμάτων και συγγραφέα του νέου βιογραφικού βιβλίου για τον πρίγκιπα με τίτλο "Harry: Life, Loss, and Love, Prince", ο μικρότερος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας βιάζεται να αποκτήσει οικογένεια αμέσως μετά τον γάμο του με τη Μέγκαν και μάλιστα αυτό δεν είναι καν μυστικό στους βασιλικούς κύκλους, τουλάχιστον.   

Σ' αυτόν τον πυρετό απόκτησης παιδιού, κατά τη συγγραφέα, ο Χάρι βρέθηκε, παρακολουθώντας την οικογενειακή ζωή του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον και τα δύο παιδιά τους, τη δίχρονη Σάρλοτ και τον 7χρονο Τζορτζ.

«Έτσι κι αλλιώς, η Μέγκαν είναι απίστευτα δοτική με τα παιδιά. Έχει από τη φύση της μητρική συμπεριφορά και όταν γνώρισε τα μικρά του Ουίλιαμ και της Κέιτ ενθουσιάστηκε μαζί τους. Ένα από τα όχι πολύ γνωστά πράγματα για το πρώτο διάστημα στη σχέση της Μέγκαν με τον Ουίλιαμ, ήταν ότι η Μέγκαν τον ερωτεύθηκε περισσότερο, μαθαίνοντας το πώς πραγματικά νιώθει για τα ανίψια του και για το γεγονός ότι θέλει να αποκτήσει δικά του παιδιά», αναφέρει μεταξύ άλλων η Nicholl.  

Μάλιστα, κατά την ίδια, δεν θα είναι έκπληξη, αν ελάχιστο διάστημα μετά τον γάμο, ανακοινωθεί η πρώτη εγκυμοσύνη της πρώην ηθοποιού. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM