Ο Χιου Γκραντ έγινε πατέρας για πέμπτη φορά και το αποκάλυψε η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ

Ο Χιου Γκραντ έγινε πατέρας για πέμπτη φορά και το αποκάλυψε η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ Facebook Twitter
Ο Hugh Grant με την Anna Eberstein στις φετινές Χρυσές Σφαίρες. (EPA/MIKE NELSON)
1

Ο Χιου Γκραντ έγινε πατέρας για πέμπτη φορά και το γεγονός αποκάλυψε κατά λάθος η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ. 

Μπορεί οι δυο τους να έχουν χωρίσει από το 2000, μετά από 13 χρόνια σχέσης, αλλά σύμφωνα με την γνωστή ηθοποιό παραμένουν πολύ καλοί φίλοι. 

Η Άννα Έμπερστάιν, παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων και νυν σύντροφος του Χιου Γκραντ, γέννησε πρόσφατα, κάνοντας τον 57χρονο ηθοποιό πατέρα για πέμπτη φορά. 

«Είμαι πολύ τυχερή που στα 31 χρόνια φιλίας μας, εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος μου φίλος στον κόσμο. Είναι πραγματικά καταπληκτικός άνθρωπος. Τον βλέπω και του μιλάω πολύ. Ξέρετε, τώρα είναι πατέρας πέντε παιδιών. Έχει πέντε παιδιά και είναι υπέροχος μπαμπάς. Ναι, εξακολουθεί να παραμένει ο καλύτερός μου φίλος για μια ζωή», είπε η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ για τον Χιου Γκραντ, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο E!'s Daily Pop. 

Ο Χιου Γκραντ έγινε πατέρας για πέμπτη φορά και το αποκάλυψε η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ Facebook Twitter
Ο Hugh Grant και η Elizabeth Hurley το 1995 στην πρεμιέρα της ταινίας «Nine Months».

Την Πέμπτη πήγε καλεσμένη στην εκπομπή του Άντι Κοέν όπου επιβεβαίωσε ξανά πως ο Χιου Γκραντ έγινε πάλι πατέρας. «Έκανε άλλο ένα αυτήν την εβδομάδα. Έχει πέντε. Ήταν πάνω από 50 όταν τα έκανε. Είναι ένας γοητευτικός μπαμπάς- πολύ γλυκός. Τα παιδιά του τον μεταμόρφωσαν από ένα πολύ μίζερο άνθρωπο και σχεδόν μίζερο άνθρωπο. Τον βελτίωσαν. Ανέβηκε επίπεδο», είπε η Χάρλεϊ.

Ο Χιου Γκραντ και η Άννα Έμπερστάιν έκαναν το πρώτο παιδί τους, ένα αγόρι, το 2012 και ακολούθησε μια κόρη το 2015. Ο ηθοποιός έχει άλλα δύο παιδιά -έναν γιο και μια κόρη- με την Τίνγκλαν Χονγκ. 

Τον Ιανουάριο σε συνέντευξή του ο Χιου Γκραντ είχε δηλώσει πως η πατρότητα είναι «το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ». «Είναι απλώς υπέροχο να έχεις όλη αυτή την αγάπη γύρω σου. Ξαφνικά αγαπάς κάποιον περισσότερο από τον εαυτό σου. Είναι όλο μαγικό», είχε πει τότε στο περιοδικό People. 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM