Η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς κατέθεσε μήνυση κατά του Ντόναλντ Τραμπ

Η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς κατέθεσε μήνυση κατά του Ντόναλντ Τραμπ Facebook Twitter
0

Η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς κατέθεσε μήνυση κατά του Ντόναλντ Τραμπ, ισχυριζόμενη πως ο προσωπικός του δικηγόρος έκανε «σημαντικά βήματα [...] την τελευταία εβδομάδα» για να την κάνει να σιωπήσει καθώς εκείνη ετοιμαζόταν να πει την ιστορία της «ερωτικής σχέσης» με τον Τραμπ το 2006 και το 2007. 

Στη μήνυση που κατέθεσε η Ντάνιελς, κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ, αναφέρεται πως ο δικηγόρος του Τραμπ, Μάικλ Κοέν, προσπάθησε την περασμένη εβδομάδα «να σιωπήσει την Ντάνιελς μέσω μιας ακατάλληλης και ελαττωματικής διαδικασίας, κρυφά από την κοινή γνώμη». 

Να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που η Στόρμι Ντάνιελς επιβεβαιώνει δημοσίως πως είχε «ερωτική σχέση» με τον Τραμπ, μετά την αποκάλυψη του Κοέν τον περασμένο Οκτώβριο πως της έδωσε αποζημίωση 130.000 δολαρίων πριν την προεκλογική καμπάνια του 2016.

Η Ντάνιελς κατηγορεί τον δικηγόρο του Τραμπ πως αθέτησε τη μεταξύ τους δεσμευτική συμφωνία «σιωπής», μιλώντας ανοικτά στη συνέντευξή του. Στη μήνυση αναφέρεται πως ο Τραμπ ουδέποτε υπέγραψε τη συμφωνία ώστε «αργότερα, αν χρειαστεί, να μπορεί να αρνηθεί δημοσίως οποιαδήποτε γνώση της "συμφωνίας σιωπής" και των ισχυρισμών της Ντάνιελς». 

Ο Κοέν υποστηρίζει πως έδωσε τα χρήματα στην Ντάνιελς, η οποία τότε συζητούσε με ένα τηλεοπτικό δίκτυο ώστε να αποκαλύψει την ιστορία της πριν την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ. Στην μήνυση η ίδια λέει πως «η σχέση της με τον Τραμπ ξεκίνησε το 2006 στην συνεχίστηκε μέχρι το 2007». Ο Λευκός Οίκος έχει αρνηθεί οποιοδήποτε σχόλιο επί του θέματος.

 

Τον περασμένο μήνα ένα πρώην μοντέλο του Playboy είπε στον New Yorker ότι μετάνιωσε που αποποιήθηκε των δικαιωμάτων της να μιλήσει για την 9 μηνών σχέση της με τον Τραμπ έναντι 150.000 δολαρίων τον Αύγουστο του 2016. 

Η Στόρμι Ντάνιελς σε συνέντευξή της είχε πει πως γνώρισε τον Τραμπ σε ένα τουρνουά γκολφ το 2006 στην Καλιφόρνια, ένα χρόνο μετά το γάμο του με την Μελάνια. Όπως είπε, ο ίδιος της υποσχέθηκε να την βάλει στο τηλεοπτικό σόου Celebrity Apprentice. 

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM