Η Ναόμι Κάμπελ ζευγάρι με τον Skepta; Η γυμνή φωτογραφία τους μαζί που σχεδόν επιβεβαίωσε τις φήμες

Η Ναόμι Κάμπελ ζευγάρι με τον Skepta; Η γυμνή φωτογραφία τους μαζί που σχεδόν επιβεβαίωσε τις φήμες Facebook Twitter
0

Η πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ναόμι Κάμπελ στο Instagram σχεδόν επιβεβαιώνει τις φήμες που την θέλουν να είναι εδώ και αρκετό καιρό ζευγάρι με τον ράπερ Skepta. 

Το διάσημο σουπερμόντελ ανέβασε στο λογαριασμό της μιας φωτογραφία όπου ποζάρει γυμνή στην αγκαλιά ενός επίσης γυμνού άντρα και παρόλο που τα κεφάλια είναι κομμένα, όλοι κατάλαβαν από τα τατουάζ στο χέρι του πως πρόκειται για τον Skepta, ενώ κρίνοντας από το πώς την κρατάει μάλλον φιλιούνται. 

Ναόμι Κάμπελ και Skepta φωτογραφήθηκαν για το τελευταίο τεύχος του GQ και οι φωτογραφίες τους έχουν ήδη προκαλέσει παραλήρημα στους θαυμαστές τους που κατενθουσιάστηκαν με το ειδύλλιο.

Ο Skepta έχει μια εταιρία εσωρούχων, την Mains London, που δημοσίευσε στο Instagram ένα ακόμη στιγμιότυπο από την πολυαναμενόμενη φωτογράφιση. 

Εδώ η 47χρονη Ναόμι στέκεται με την πλάτη γυρισμένη στο φακό φορώντας ένα αντρικό μπόξερ και γυμνή από τη μέση και πάνω ενώ ο 35χρονος Skepta την κοιτάζει έντονα, ξαπλωμένος μπροστά της. 

www.mainslondon.com #MAINS photo by @anlestudio @lejenke

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ mainslondon στις

Το περιοδικό GQ κυκλοφόρησε λίγες ώρες μετά το teaser της Ναόμι Κάμπελ ολόκληρο το εξώφυλλο, που έχει τίτλο «Race, Sex, Love & Power- When Naomi met Skepta» [σ.σ. Φυλή, Σεξ, Αγάπη και Δύναμη- Όταν η Ναόμι συνάντησε τον Skepta]. 

Η Ναόμι Κάμπελ ζευγάρι με τον Skepta; Η γυμνή φωτογραφία τους μαζί που σχεδόν επιβεβαίωσε τις φήμες Facebook Twitter

Τα σενάρια πως το οι δυο τους είναι ζευγάρι κυκλοφορούν εδώ και πολύ καιρό αλλά κανείς τους μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για αυτό. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας και παρόλο που τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους, η σχέση τους προχωράει αργά. Πριν λίγο καιρό εμφανίστηκαν μαζί σε δύο πάρτι στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Ο Skepta, κατά κόσμον Joseph Junior Adenuga, είχε δημοσιεύσει τον περασμένο Οκτώβριο μια φωτογραφία στο Twitter μαζί με την Ναόμι Κάμπελ, για την οποία έχει δηλώσει πως είναι «το αγαπημένο του μοντέλο». 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM