Συνελήφθη η Χέδερ Λοκλίαρ- Χτύπησε τον σύντροφό της και επιτέθηκε σε αστυνομικό

Συνελήφθη η Χέδερ Λοκλίαρ- Χτύπησε τον σύντροφό της και επιτέθηκε σε αστυνομικό Facebook Twitter
0

Οι αμερικανικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες της Χέδερ Λοκλίαρ από το αστυνομικό τμήμα, η οποία συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι της στην Καλιφόρνια για ενδοοικογενειακή βία και επίθεση σε αστυνομικό.

Η διάσημη πρωταγωνίστρια του Melrose Place καυγάδιζε έντονα με τον σύντροφό της Chris Heisser, οπότε ο αδερφός της αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία. Όταν έφτασαν στο σπίτι, παρατήρησαν ένα ορατό σημάδι στο σώμα του συντρόφου της οπότε αποφάσισαν να τη συλλάβουν αλλά στη διάρκεια της διαδικασίας η 56χρονη αντέδρασε άσχημα και επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό.

Συνελήφθη η Χέδερ Λοκλίαρ- Χτύπησε τον σύντροφό της και επιτέθηκε σε αστυνομικό Facebook Twitter

«Κατόπιν έρευνας διαπιστώσαμε πως πριν την άφιξή μας είχε χτυπήσει τον σύντροφό της εντός του σπιτιού. Συνελήφθη με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας και για επίθεση σε έναν αστυνομικό», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις αρχές, η Χέδερ Λοκλίαρ υποστήριξε πως είχε τραυματιστεί πριν την άφιξη της αστυνομίας, παρόλο που οι ίδιοι δεν διαπίστωσαν κάτι τέτοιο. 

Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, στη συνέχεια προφυλακίστηκε αλλά αφέθηκε ελεύθερη μετά την καταβολή εγγύησης 20.000 δολαρίων το πρωί της Δευτέρας. Θα εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 13 Μαρτίου.

Συνελήφθη η Χέδερ Λοκλίαρ- Χτύπησε τον σύντροφό της και επιτέθηκε σε αστυνομικό Facebook Twitter
Μαζί με την κόρη της, Ava.

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Χέδερ Λοκλίαρ έχει μπλεξίματα με το νόμο. Το 2008 είχε συλληφθεί κατηγορούμενη για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών, ενώ το 2012 είχε παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου με τον πρώην αρραβωνιαστικό της Jack Wagner ξανά μετά από επεισόδιο βίας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια μπαινοβγαίνει σε κέντρα αποτοξίνωσης και φήμες θέλουν τον περασμένο Ιανουάριο να είχε μπει σε κλινική για πέμπτη φορά. 

Η Χέδερ Λοκλίαρ υπήρξε παντρεμένη με τον ντράμερ Τόμι Λι από το 1986 μέχρι το 1993 και με τον Ρίτσι Σαμπόρα από το 1994 μέχρι το 2007, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη, την Άβα που είναι σήμερα 20 ετών. Είχε επίσης σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στο Melrose Place, Τζακ Ουάγκερ. Αρραβωνιάστηκαν το 2011 και χώρισαν μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνοT


Τον τελευταίο καιρό διατηρούσε σχέση με τον Chris Heisser και είχε δημοσιεύσει πολλές φορές στο Instagram κοινές φωτογραφίες τους. Ο Chris Heisser, συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. 

Thankful for you

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heather Locklear (@heatherlocklear) στις


My favorite person on earth. 40 years later

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heather Locklear (@heatherlocklear) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM