Ο Τζέισον Λιούις απαντά για την κόντρα της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και της Κιμ Κατράλ και διαλέγει στρατόπεδο

Ο Τζέισον Λιούις απαντά για την κόντρα της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και της Κιμ Κατράλ και διαλέγει στρατόπεδο Facebook Twitter
1

Ο πρωταγωνιστής του «Sex and the City» Τζέισον Λιούις μίλησε για την περίφημη κόντρα ανάμεσα στις Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Κιμ Κατράλ και αποκάλυψε ποια από τις δύο υποστηρίζει.

Ο Λιούις, που υποδυόταν τον Σμιθ Τζέροντ, το μοντέλο- ηθοποιό σύντροφο της Κιμ Κατράλ, έδωσε συνέντευξη στο KTLA 5 όπου ρωτήθηκε για τον καυγά των δύο πρώην συμπρωταγωνιστριών του. Και παρόλο που προσπάθησε να απαντήσει διπλωματικά, κατέληξε να εκθειάζει την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ χωρίς να πει το παραμικρό καλό για την Κιμ Κατράλ. 

Ο Τζέισον Λιούις απαντά για την κόντρα της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και της Κιμ Κατράλ και διαλέγει στρατόπεδο Facebook Twitter
Η γνωστή σε όλους «Σαμάνθα» αποκάλυψε μιλώντας σε εκπομπή πως ποτέ δεν υπήρξε «φίλη» με καμία από τις υπόλοιπες πρωταγωνίστριες της σειράς και κάπως έτσι ξεκίνησε ο «πόλεμος».

«Αν δεν μπορείς να πεις κάτι καλό, καλύτερα να μη λες τίποτα. Ακούστε, θα ήθελα να πω ότι η Σάρα υπήρξε πάντα τόσο αξιαγάπητη και τόσο καταπληκτική επαγγελματίας. Πιστεύω πως ο κόσμος πρέπει να θυμάται την γενναιοδωρία και τα πράγματα που τους δόθηκαν και κάπου εδώ θα σταματήσω επειδή δεν έχω τίποτα καλό να πω», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός. 

Ο Τζέισον Λιούις απαντά για την κόντρα της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και της Κιμ Κατράλ και διαλέγει στρατόπεδο Facebook Twitter
Μπορεί τηλεοπτικά να υπήρξαν αγαπημένες φίλες για το «Sex and the City», αλλά η Κιμ Κατράλ αποκάλυψε πως στην πραγματική ζωή υπήρχαν σοβαρά ζητήματα στη σχέση της με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Όταν ρωτήθηκε αν τάσσεται με το μέρος της Σάρα, ο Λιούς χωρίς δισταγμό απάντησε καταφατικά. «Νομίζω πως θα πω ναι. Τι ευγενική κυρία, ήταν πάντα τόσο καλή μαζί μου», σημείωσε. 

«Και άλλοι άνθρωποι δεν ήταν καλοί μαζί σου;», ήταν η επόμενη ερώτηση του παρουσιαστή, με τον Λιούις να απαντά ξανά, «Η Σάρα ήταν καταπληκτική». 

Ο ηθοποιός δεν είναι ο μοναδικός που υπερασπίζεται στην Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στη διαμάχη της με την Κιμ Κατράλ. Το ίδιο έχουν κάνει ήδη ο φίλος της και παρουσιαστής Άντι Κοέν αλλά και η συμπρωταγωνίστριά της στο «Divorce», Μόλι Σάννον. 

 
Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM