Η Τζένιφερ Λόρενς λέει πως παρά την αγάπη της για την Κιμ Καρντάσιαν, η φιλία είναι μάλλον «μονόπλευρη»

Η Τζένιφερ Λόρενς λέει πως παρά την αγάπη της για την Κιμ Καρντάσιαν, η φιλία είναι μάλλον «μονόπλευρη» Facebook Twitter
1

Παρόλο που αφέθηκε να εννοηθεί πως ανάμεσα στις Τζένιφερ Λόρενς και Κιμ Καρντάσιαν υπάρχει μια μεγάλη φιλία, η γνωστή ηθοποιός φαίνεται πως ακόμη προσπαθεί να «κερδίσει» τη φιλία της διάσημης σταρ, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα δήλωσε σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη.

Τον περασμένο Νοέμβριο η Τζένιφερ Λόρενς αντικατέστησε τον Τζίμι Κίμελ στη εκπομπή του και είχε τότε καλεσμένη την Κιμ Καρντάσιαν και οι δυο τους εμφανίστηκαν ιδιαιτέρως άνετες μπροστά στην κάμερα. 

Ωστόσο η 27χρονη ηθοποιός παραδέχεται πως δεν είναι πολύ σίγουρη ότι μεταξύ τους υπάρχει φιλία. «Δεν ξέρω αν θα με αποκαλούσε φίλη. Μάλλον είναι μονόπλευρη φιλία», είπε σε συνέντευξή της στη διάρκεια εκδήλωσης στο The Wing, στη Νέα Υόρκη. 

«Όταν έμαθα ότι θα της πάρω συνέντευξη, σκέφτηκα "Θεέ μου, όλη μου η ζωή προοριζόταν για αυτήν τη στιγμή. Ήθελα να μάθω όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούσα. Ήθελα να κάνω ενδελεχή έρευνα στην Κιμ Καρντάσιαν. Πήγα στο σπίτι της Κρις [Τζένερ] και έφαγα μαζί με όλη την οικογένεια», είπε για όταν είχε γδυθεί μέσα στην ντουλάπα της Κρις Τζένερ. 

Όπως λέει, εκτιμά πάρα πολύ την οικογένεια της Κιμ Καρντάσιαν. «Είναι έξυπνοι, προσγειωμένοι και αστείοι. Είναι πολύ καλοί άνθρωποι, κοντά ο ένας με τον άλλον, έχουν κάτι σαν ιερό δεσμό μεταξύ τους, κάτι που θεωρώ πολύ θετικό να βγαίνει προς τον κόσμο», είπε η Τζένιφερ Λόρενς. «Μου φέρθηκαν με μεγάλη αγάπη», πρόσθεσε. 

Την προηγούμενη εβδομάδα, η ηθοποιός είπε πως η Κιμ Καρντάσιαν θα ήταν πολύ καλύτερη κατάσκοπος από ό,τι είναι η ίδια στη νέα της ταινία «Red Sparrow». «Ειλικρινά η Κιμ το έχει και δεν το λέω απλώς επειδή θέλω να μιλήσω για την Κιμ Καρντάσιαν. Άνετα θα μπορούσε να είναι [κατάσκοπος]. Μου έλεγε πως χακάρει τηλέφωνα και μετά πήρε το δικό μου το έκανε άνω κάτω. Διαβάζει τους ανθρώπους και ξέρει πώς να τους κλείσει το στόμα», είπε η Λόρενς. 

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια