Η Πάμελα Άντερσον επιστρέφει ως ιέρεια της GCDS σε ένα γκροτέσκο σκηνικό

Η Πάμελα Άντερσον επιστρέφει ως ιέρεια της GCDS σε ένα γκροτέσκο σκηνικό Facebook Twitter
1

Η streetwear μάρκα GCDS ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία για την επερχόμενη κολεξιόν της και το πρόσωπο που επέλεξε μοιάζει εντελώς αντισυμβατικό με το προφίλ της.

Η Πάμελα Άντερσον σε ένα τόσο νεανικό brand; Η εταιρία λέει πως είναι ιδανική γιατί η αισθητική της δεκαετίας του 90 είναι απόλυτα ταυτισμένη με το πάλαι ποτέ sex symbol του Baywatch.

Τις φωτογραφίες τράβηξε η βρετανίδα Nadia Lee Cohen σε μια έρημο έξω από το Λος Άντζελες. Οι εικόνες δείχνουν την Άντερσον ανάμεσα σε μια ομάδα παράξενων χαρακτήρων.

Η Πάμελα Άντερσον επιστρέφει ως ιέρεια της GCDS σε ένα γκροτέσκο σκηνικό Facebook Twitter

«Θέλαμε να δώσουμε μια διαφορετική οπτική της συλλογής [άνοιξη 2018], αποφασίσαμε να την τοποθετήσουμε σε ένα ενοχλητικό, γκροτέσκο σκηνικό μεταξύ μιας ομάδας απόκληρων», αναφέρει η GCDS.

Η καμπάνια θα εμπλουτιστεί με ένα βίντεο το οποίο θα αποκαλυφθεί σε λίγες ώρες και το φινάλε του θέλει την ξανθιά σταρ να σκοτώνεται από την κοινότητα. Οι συμβολισμοί της καμπάνιας έχουν να κάνουν με το θάνατο της εικόνας στην εποχή και η αντίθεση της αψεγάδιαστης Πάμελα μέσα στους αλλόκοτους χαρακτήρες κάπως θέλει να το αναδείξει αυτό...

Η ράπερ Brooke Candy και το μοντέλο Caroline Vreeland πρωταγωνιστούν επίσης στην καμπάνια ενώ η πρεμιέρα του βίντεο θα γιορταστεί σε ένα πάρτι στο Μιλάνο.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Όχι άλλο γκροτέσκοΔώστε λίγο κάλλοςΘέλω βλέμμα φρέσκοπου να μην τόχει άλλοςΔεν μπορώ πια άσχημες μουτσούνεςΔεν αντέχω ασχήμια κάθε μέραΌχι, δεν γουστάρω κάργιες και κουρούνεςΘέλω όλα τούτα να τα κάνω πέραΜου δείχνεται την Πάμελα για πρότυπο αισθητικόΜου λέτε για παραστάσεις που έχουν το γκροτέσκο ως κάτι φυσικόΤα ρίχνουμε όλα στον καπιταλισμόΆιντε κι άλλοι πάνε από δωΜα εγώ σας το λέω ευθέως και με μία:ζήτω το κάλλος και η ευμορφία.Ζήτω η αγάπη κι όχι η ασχημονία.Ζήτω ο έρωτας και όχι η κακία.Ότι ήταν της μόδας τότε, το εβδομήντα,δεν είναι πια πρωτοπορία.Σώστε μας πριν πέσει η κουίντα,προτού πνιγούμε από την αηδία.(after 10.000 wattRIP Jimάκο)