Η Κάιλι Μινόγκ παραδέχεται πως την θλίβει που δεν έγινε μητέρα

Η Κάιλι Μινόγκ παραδέχεται πως την θλίβει που δεν έγινε μητέρα Facebook Twitter
3

Ένα χρόνο μετά την τελευταία της σχέση με τον Τζόσουα Σάζε, που τελείωσε άδοξα παρά τα φιλόδοξα σχέδια για γάμο, η Κάιλι Μινόγκ παραδέχθηκε σε συνέντευξή της πως την θλίβει το ότι δεν έχει παιδιά. 

«Φυσικά αναρωτιέμαι το πώς είναι να είσαι μητέρα και να κοιτάζεις τα μάτια του παιδιού σου... αλλά το πεπρωμένο σου είναι το πεπρωμένο σου. Θα ήταν ψέμα εάν έλεγα ότι αυτό δεν με θλίβει, αλλά δεν εγκλωβίζομαι σ' αυτό. Δεν μπορώ. Εννοώ, τι μπορώ να κάνω γι αυτό;», είπε η 49χρονη τραγουδίστρια, μιλώντας στο περιοδικό Sunday Times. 

Σχετικά με το αν θα μπορούσε να ισορροπήσει τις απαιτήσεις που έχει ένα παιδί παράλληλα με την καριέρα της, η Κάιλι λέει: «Αν με κάποιο θαύμα έμενα έγκυος αυτή τη στιγμή της ζωής μου, θα μπορούσα άραγε να το διαχειριστώ; Βρέθηκα σε αυτόν τον δρόμο πολλές φορές».


Η τραγουδίστρια, που τον Μάιο γίνεται 50, έχει αναλύσει πολλές φορές την επιθυμία της να αποκτήσει παιδιά και μάλιστα έχει γράψει το τραγούδι «Flower» για το ανεκπλήρωτο μητρικό της ένστικτο.

Κάτι που έγινε ακόμα πιο έντονο όταν η αδελφή της Ντάνι γέννησε το 2010 τον γιο της. Μάλιστα η Ντάνι, που είναι επίσης τραγουδίστρια και ηθοποιός, σε παλιότερη συνέντευξή της είπε ότι είναι «μεγάλη η θλίψη», για την μεγαλύτερη αδελφή της η έλλειψη ενός παιδιού.

«Είναι μεγάλη η θλίψη γι αυτήν και για μένα και με έκανε να καταλάβω πόσο ευλογημένη είμαι που έγινα μητέρα», δήλωσε στο περιοδικό Sunday Telegraph.

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
δεν κατάλαβα αν το προβλημα της είναι οργανικό ή δεν έχει χρόνο.Αν δεν μπορεί να κάνει ας υιοθετήσει ένα, τόσα κακόμοιρα υπάρχουν στα ιδρύματα.
Ακριβώς! Και αν δεν έχει οργανικό πρόβλημα (που δεν προκύπτει) μπορεί να κάνει δικό της με δωρεά σπέρματος. Λεφτά για να το μεγαλώσει έστω και μόνη έχει (υποθέτω).