Το απόλυτο χάος με τον Μέριλιν Μάνσον - Κατέρρευσε, τον γιούχαραν, ικέτευε να του πουν πως τον αγαπούν και τελικά όλοι τον έβριζαν

Το απόλυτο χάος με τον Μέριλιν Μάνσον - Κατέρρευσε, τον γιούχαραν, ικέτευε να του πουν πως τον αγαπούν και τελικά όλοι τον έβριζαν Facebook Twitter
2

Η επιστροφή του Μέριλιν Μάνσον στη σκηνή μετά το ατύχημα που είχε, δεν ήταν η αναμενόμενη καθώς συνοδεύτηκε από ένα πρωτοφανές ξέσπασμα εναντίον του.

Οι φανς που έσπευσαν να τον θαυμάσουν από κοντά στη συναυλία του στη Νέα Υόρκη πριν από δύο μέρες, έφυγαν εξοργισμένοι και απογοητευμένη γεμίζοντας στη συνέχεια τα social media με επιθετικά μηνύματα εναντίον του.

Οι μαρτυρίες είναι λίγο συγκεχυμένες καθώς άλλοι αναφέρουν πως ο τραγουδιστής ήταν μεθυσμένος και άλλοι πως είχε πολύ περίεργη συμπεριφορά. Όλες πάντως συμφωνούν πως ή παρουσία του ήταν εκτός από προσβλητική και αλλόκοτη.

Ο Μάνσον φαίνεται πως αποχώρησε τελικά από το stage έχοντας καταφέρει να ολοκληρώσει μόλις τρία τραγούδια. Την υπόλοιπη ώρα έκανε βόλτες στη σκηνή και αδιαφορούσε για το κοινό.

 

Είχε προηγηθεί ένα παραλήρημα με ακατανόητες λέξεις ενώ όπως λένε οι φανς του κάποιες φορές δεν μπορούσε καν να σταθεί όρθιος. Φέρεται μάλιστα πως απαίτησε να φωνάξουν όλοι δυνατά πως τον αγαπούν. Όταν το κοινό δεν ανταποκρίθηκε, εκείνος επέμενε και δήλωσε πως δεν θα συνεχίσει να τραγουδά.

Κάποιος θεατής αναφέρει πως έψελνε ακαταλαβίστικα λόγια από το μικρόφωνο και πως ήταν προσβλητικός απέναντι στο κοινό.

Πληροφορίες αναφέρουν πως αρκετοί άρχισαν να πετάνε κύπελλα στη σκηνή και πως το γιουχάισμα δυνάμωνε όσο τους γυρνούσε την πλάτη.

Ο Μάνσον είχε τραυματιστεί σοβαρά τον περασμένο Οκτώβριο τραυματίστηκε από το σκηνικό που κατέρρευσε ενώ ο ίδιος τραγουδούσε.

Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης ακύρωσε τότε όλες τις επερχόμενες συναυλίες του και η επιστροφή του συνοδευόταν από μεγάλο ενθουσιασμό.

Ωστόσο η χαρά δεν κράτησε για πολύ...

Οι εικόνες από την συμπεριφορά του και το ενοχλητικό για πολλούς σόου είναι ενδεικτικές:

Saturnalia (2). #marilynmanson #theparamount #nyc #longisland #huntingtonny #concert

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Samaroo (@themichaelsamaroo) στις

#marilynmanson #heavenupsidedowntour #wtfisthis #refund #theparamount #huntington #longisland #hotmess

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Greatest Thing (@longislandkoukla) στις

@marilynmanson #marilynmansonfan #heavenupsidedowntour 2/15/18

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Gorczyca (@jamesgorczyca) στις

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια