Ο Τίμοθι Άφλεκ υποστηρίζει πως ο γιοι του, Μπεν και Κέισι, είναι θύματα του Χόλιγουντ.

 

«Είχε επιπτώσεις και στους δυο μου γιους. Το Χόλιγουντ είναι ένα αηδιαστικό μέρος» δήλωσε, στο περιοδικό Grazia, ο 74χρονος Τίμοθι.

 

Οι αδερφοί Άφλεκ γίνονται συχνά πρωτοσέλιδο. Πρόσφατα ο Μπεν κατηγορήθηκε πως είπε στην Ρόουζ Μακγκόουαν, μετά τον βιασμό της από τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, «Διάβολε, του είπα να σταματήσει να το κάνει», αν και αργότερα, δήλωσε ότι δεν είχε ιδέα για την επίθεση. Για τον Κέισι, γράφτηκε ότι υποχρεώθηκε να μην είναι στα Όσκαρ, λόγω κατηγοριών, από το 2010, για σεξουαλική κακοποίηση.

 

Ο Τίμοθι Άφλεκ αποφάσισε να υπερασπιστεί τους γιους του και είπε πως το Χόλιγουντ «ήταν σημαντικός λόγος για το ότι ο Μπεν το έριξε στο ποτό».

 

 

 

 

«Είσαι υποχρεωμένος να αναπτύξεις μια περσόνα που είναι δύσκολο να αποβάλλεις και να πας σπίτι σου στην οικογένειά σου. Επηρεάζει όλη σου τη ζωή. Νομίζω ότι είναι ένας από τους κινδύνους της βιομηχανίας του κινηματογράφου» υπογράμμισε ο Τίμοθι.

 

Αναφερόμενος στις προσπάθειες απεξάρτησης του Μπεν, τόνισε πως «πάντα αντιμετώπιζε σοβαρά το να κόψει το ποτό. Δεν τίθεται θέμα συζήτησης. Θέλει μια ισορροπημένη ζωή και κοπιάζει γι' αυτό».

 

Και για τους δύο ηθοποιούς γίνεται συζήτηση σχετικά με το πώς υποτίθεται ότι μεταχειρίζονται τις γυναίκες. Πέρυσι, έγινε προκληθεί σάλος  με βίντεο που έδειχνε τον Μπεν να πιάνει το στήθος της ηθοποιού Χίλαρι Μπέρτον.

 

Ο Τίμοθι υποβάθμισε τη βαρύτητα των κατηγοριών: «Πρέπει να τους ρωτήσετε. Δεν μ' ενδιαφέρει, ξέρουν τι κάνουν. Είναι και οι δυο ευγενικοί και καλοί. Συμπεριφέρονται καλά στις γυναίκες, αυτό μπορώ να το εγγυηθώ. Μετά από περίπου 40 χρόνια, τα ξέρεις τα παιδιά σου».