Φωτογραφίες από το ταξίδι που έκανε στο Kangaroo Island μαζί με τα τρία παιδιά του δημοσίευσε στο Instagram ο Chris Hemsworth.

 

Ο γνωστός ηθοποιός, επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο το νησί παρέα με τα τρία παιδιά του, Sasha, Tristan και India Rose και όλοι μαζί πέρασαν χρόνο στο πάρκο άγριας ζωής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εκεί ο Chris Hemsworth κολύμπησε με δελφίνια, ψάρεψε στην παραλία, έπαιξε στη θάλασσα με τα παιδιά του, φωτογραφήθηκε με ένα φίδι τυλιγμένο στο λαιμό του και με ένα κοάλα στην αγκαλιά, ενώ βρήκε χρόνο να κάνει επίσης surfboard.

 

Hanging with the locals at Kangaroo Island, cheers to @kimarineadventures for dropping me in the thick of it! #kangarooisland @australia @southaustralia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Hemsworth (@chrishemsworth) στις

 

 

 

 

 

Από τότε που αποφάσισαν με τη σύζυγό του να μετακομίσουν οικογενειακώς στην Αυστραλία το 2016, ο ηθοποιός περνά πολύ χρόνο εξερευνώντας την ήπειρο και δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες από τις εξορμήσεις τους. 

 

Ο Chris Hemsworth και η σύζυγός του, Elsa Pataky, αποφάσισαν να μετακομίσουν εκεί επειδή όπως λένε ήθελαν τα παιδιά τους να μεγαλώσουν μακριά από το «glamour» του Χόλιγουντ, ελπίζοντας πως έτσι θα τους προσφέρουν μια όσο γίνεται πιο «φυσιολογική ζωή». 

 

Let’s go have some fun! @australianopen @chrishemsworth @avminaircharter @australia #datenight

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) στις

 

Bumped into this stranger last night and decided to join her for dinner @elsapatakyconfidential @kisume_au #epicchats #epicfood 👌

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Hemsworth (@chrishemsworth) στις

 

Full of adventures!!/ llenos de aventuras. #brothers #twins #siemprejuntos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) στις