Ο Γκόρντον Ράμσεϊ αποκαλύπτει πως έχασε 26 κιλά γιατί φοβόταν πως θα τον αφήσει η γυναίκα του

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ αποκαλύπτει πως έχασε 26 κιλά γιατί φοβόταν πως θα τον αφήσει η γυναίκα του Facebook Twitter
1

Τους λόγους που αποφάσισε να χάσει 26 κιλά αποκάλυψε, στην Daily Mail, ο διεθνούς φήμης σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ.

Από την μία ήταν φόβος του θανάτου, καθώς είχε χάσει τον πατέρα του σε ηλικία μόλις 53 ετών και από την άλλη η ανησυχία του για τον γάμο του.

«Ήμουν τόσο παχύς που έπρεπε είτε να χάσω κιλά είτε να ρισκάρω να χάσω την Τάνα», λέει ο σεφ.

Το 2012, ο Ράμσεϊ είχε μόλις βραβευτεί με ένα ακόμα αστέρι Michelin, αλλά αυτό είχε το τίμημά του καθώς δούλευε αμέτρητες ώρες και δεν ήταν σε θέση να τρώει σωστά.

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ αποκαλύπτει πως έχασε 26 κιλά γιατί φοβόταν πως θα τον αφήσει η γυναίκα του Facebook Twitter

Το ζευγάρι έκανε ήδη πολύ παρέα με τον Ντέιβιντ και την Βικτώρια Μπέκαμ και συχνά πήγαιναν μαζί οικογενειακές διακοπές με τα παιδιά.

Πολύ συχνά δεν ένιωθε πλέον άνετα να κυκλοφορεί με μαγιό στην πισίνα, ανάμεσα σε τόσα γυμνασμένα κορμιά. Όταν ο σεφ άγγιξε τα 114 κιλά, η Τάνα του ομολόγησε πως είχε αρχίσει να παχαίνει επικίνδυνα.

«Η Τάνα δεν ήταν καθόλου ενθουσιασμένη με την εμφάνισή μου και ίδια είναι πανέμορφη». «Ήταν επίπονο. Κοιταζόμουν στον καθρέφτη και σκεφτόμουν «γαμώτο!». Με αφύπνισε αυτό», είπε.

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ, είχε τρέξει τον πρώτο μαραθώνιό του το 2000, αλλά από τότε είχαν περάσει αρκετά χρόνια. Οι αντοχές του δεν ήταν οι ίδιες. Το 2012 αποφάσισε να προσλάβει έναν προσωπικό προπονητή για να τον καθοδηγήσει.

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ αποκαλύπτει πως έχασε 26 κιλά γιατί φοβόταν πως θα τον αφήσει η γυναίκα του Facebook Twitter

«Μας απορροφά η δουλειά. Μας καταναλώνει. Ξαφνικά ο προσωπικός μας χρόνος έχει εκμηδενιστεί. Δεν υπάρχει χρόνος να ανασάνεις, να χαλαρώσεις, να σκεφτείς καθαρά. Δεν πανικοβλήθηκα αλλά συνειδητοποίησα πως δεν ήμουν συγκεντρωμένος».

Ο Ράμσεϊ ζήτησε την καθοδήγηση του Γουίλ Άσερ, πρώην αξιωματικού του στρατού και μέλος της ομάδας Βασιλικής Προστασίας.

Ο Άσερ, πρωταθλητής στο τρίαθλο και προπονητής συγκράτησε και βοήθησε τον σεφ να βρει την φόρμα του και τα αποτελέσματα είναι πλέον ορατά.

Ύστερα από μήνες προετοιμασίας, με σκληρή και τακτική αερόβια άσκηση και άρση βαρών, ο Ράμσεϊ ήταν πλέον έτοιμος για να αγωνιστεί ακόμα και στον διαγωνισμό Ironman που περιλαμβάνει κολύμβηση 1,2 μιλίων, 56 μίλια ποδήλατο και 13,1 μίλια τρεξίματος.

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ αποκαλύπτει πως έχασε 26 κιλά γιατί φοβόταν πως θα τον αφήσει η γυναίκα του Facebook Twitter

Για χρόνια έκανε ποδήλατο, κωπηλασία και κολύμπι σε εβδομαδιαία βάση, περνώντας παράλληλα αμέτρητες ώρες στο γυμναστήριο κάθε εβδομάδα,

Έχασα τον πατέρα μου όταν ήταν 53 ετών. Μόλις δύο χρόνια διαφορά από εμένα. Είναι τρομακτικό. Ο φόβος αυτός με επισκέπτεται κάθε ημέρα. Μπορεί να μην τα πηγαίναμε καλά, αλλά μου λείπει. Μου λείπουν όλα αυτά που θα μπορούσα να κάνω μαζί του, αν ήταν ακόμα μαζί μας, 70 χρονών πια.

Όπως αποκαλύπτει ο σεφ, θέλει να φτάσει στα 70 για να χαρεί τα παιδιά του, την Μέγκαν (19) τα δίδυμα Χόλι και Τζακ (18) και την Τίλι (16 ετών).


Κάθε φορά που σκέφτομαι γιατί τα κάνω όλα αυτά, σκέφτομαι τα παιδιά μου.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια