Η Adele πήγε σε συναυλία της Céline Dion σχεδόν άβαφη και με μπλούζα έκπληξη

Η Adele πήγε σε συναυλία της Céline Dion σχεδόν άβαφη και με μπλούζα έκπληξη Facebook Twitter
2

Η Céline Dion δήλωσε πως «νιώθει πολύ καλύτερα» λόγω της φίλης της, Adele, η οποία την βοήθησε την περίοδο που ήταν άρρωστη.

Η 49χρονη τραγουδίστρια ακύρωσε μέρος των συναυλιών της μέσα στον μήνα λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε και την Παρασκευή αποκάλυψε μέσω Instagram πως η Adele έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανάρρωσή της, φτιάχνοντάς της το κέφι. 

Η Adele βρέθηκε στη συναυλία της Céline Dion στο Λας Βέγκας στις 12 Ιανουαρίου και κρίνοντας από τις backstage κοινές τους φωτογραφίες, φαίνεται πως οι δυο τους εκτός από το ότι τα πηγαίνουν περίφημα, έχουν αμφότερες και πολύ χιούμορ.

Η 29χρονη τραγουδίστρια, που στις συναυλίες της εμφανίζεται πάντα με εντυπωσιακά glamorous ρούχα, πήγε στη συναυλία φορώντας εντελώς καθημερινά ρούχα, συγκεκριμένα ένα μαύρο παντελόνι και ένα φούτερ με τη φωτογραφία της Céline Dion πάνω, ενώ ήταν και σχετικά άβαφη. 

«Πέρασα πολύ δύσκολα τις τελευταίες εβδομάδες... πολύς κόσμος είχε κρυώματα και ιώσεις... αλλά τώρα νιώθω πολύ καλύτερα. Δεν κατάφερα να κάνω όλα μου τα σόου, αλλά κατενθουσιάστηκα που η Adele ήρθε σε ένα από αυτά... Την αγαπώ τόσο πολύ!!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Céline Dion. 

Η Adele είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία νωρίτερα μες στο μήνα που έδειχνε την μπλούζα με το πρόσωπο της Céline Dion, γράφοντας: «Βασίλισσα Celine! Τι σόου, από τα καλύτερα της ζωής μου, σε ευχαριστώ τόσο πολύ για την προσοχή στο κοινό σου και το τρελό σου χιούμορ. Καλή χρονιά». 

Queen Celine! What a show, an absolute highlight of my life, thank you so much for the attention to your crowd and insane humor. Happy new year lady x

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele) στις

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM