Σε 13 μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε η Καίτη Γαρμπή

Σε 13 μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε η Καίτη Γαρμπή Facebook Twitter
7

Σε 13 μήνες ποινή φυλάκισης με τριετή αναστολή καταδικάστηκε η Καίτη Γαρμπή από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας για οφειλές στην εφορία που ξεπερνούν τις 100 χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, στο δικαστήριο αναφέρθηκε ότι τα ανεξόφλητα χρέη της τραγουδίστριας που έχουν βεβαιωθεί στην εφορία προέρχονται από πρόστιμα τα οποία της επιβλήθηκαν για παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων, έπειτα από εξονυχιστικούς ελέγχους στα βιβλία της σε βάθος δεκαετίας.

O συνήγορος της τραγουδίστριας υποστήριξε πως εκκρεμεί σχετική προσφυγή της Καίτης Γαρμπή στα διοικητικά δικαστήρια και ζήτησε αναβολή της δίκης έως την έκδοση της απόφασης.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε στο δικαστήριο: «Η κυρία Γαρμπή έχει μακρά πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα και είναι γνωστή για την φιλανθρωπική δράση της. Έχει συμμετάσχει σε φιλανθρωπικά γκαλά έχει βοηθήσει άστεγους, άνεργους, παιδιά με ειδικές ανάγκες και ακόμα τώρα στη κρίση εξακολουθεί να βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί. Η Καίτη Γαρμπή, συνεργάστηκε εξ αρχής με τις φορολογικές αρχές, γιατί θέλει να ξεδιαλύνει αυτή την κατάσταση».

Πολιτισμός
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
"έπειτα από εξονυχιστικούς ελέγχους στα βιβλία της σε βάθος δεκαετίας" Για να λεμε και την πάσα αλήθεια αν περάσουμε εξονυχιστικούς ελέγχους σε βάθος δεκαετίας όλοι για την μπουζού ειμαστε.
Ε, σόρυ αλλά όχι, δεν είμαστε όλοι για την μποζού. Δεν το παίζω υπεράνω, αλλά οι μισθωτοί από τους οποίους μας παρακρατείται ο φόρος καθώς και οι συνταξιούχοι πληρώνουμε χωρίς καμία φοροδιαφυγή, προκειμένου η Γαρμπή να πλατσουρίζει στην πισίνα της στην Ερυθραία και ο Γαβαλάς να φιγουράρει σε κάθε εκπομπή και να μασ δουλεύουν μέσα στα μούτρα.
αν εχεις υπαρξει ελ.επαγγλεματιας ξερεις οτι ολα ειναι θεμα ερμηνειας και αυθαιρεσιας. Και νομιμοας να εισαι μπορεις ανετα να φας ενα τεραστιο προστιμο - φυσικα υπαρχουν και οι "ενναλακτικες" πως νομιζεις οι εφοριακοι κληρονομησαν πολυκατοικιες διαμερισματα κλπ κλπ στα παιδακια τους;;; με σκληρη δουλεια ;;;
"Δίκαιος δεν είναι αυτός που δεν αδικεί αλλά αυτός που μπορεί να αδικήσει και δεν αδικεί" - ΣωκράτηςΝα εικάσω ότι καλοκαιράκι σε νησί δεν έχεις παζαρέψει ποτέ την απόδειξη σε rooms to let, ότι δεν έχεις κάνει ποτέ ιδιαίτερα, ότι από τον υδραυλικό ζητάς απόδειξη κι ας σε χρεώσει 15 ευρώ παραπάνω.