Τα βρήκαν εξωδικαστικά Λιάγκας και Μπιμπίλας για την φάρσα με τον γκέι

Τα βρήκαν εξωδικαστικά Λιάγκας και Μπιμπίλας για την φάρσα με τον γκέι Facebook Twitter
1

Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό κατέληξε τελικά η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Γιώργο Λιάγκα με αφορμή την ραδιοφωνική φάρσα του παρουσιαστή στην οποία υποδύθηκε τον ηθοποιό. 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας τα βρήκαν εξωδικαστικά καθώς ο παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη από τον ηθοποιό και τον αποζημίωσε δίνοντας ένα χρηματικό ποσό στο ταμείο αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Στη φάρσα, που είχε προκαλέσει πολλά σχόλια και αντιδράσεις και κρίθηκε ως ομοφοβική, ο Γ. Λιάγκας είχε υποδυθεί τον ομοφυλόφιλο χρησιμοποιώντας το όνομα του Σπ. Μπιμπίλα. Συγκεκριμένα, η φάρσα είχε γίνει στον αέρα του Λάμψη 92,3 με τον παρουσιαστή να εύχεται σε «ομοφοβικό φαναρτζή» για τα γενέθλιά του, λέγοντας πως είναι ομοφυλόφιλος και να συστήνεται ως Σπύρος Μπιμπίλας.

«Έχω ένα στυλ χιούμορ που κάποιους ανθρώπους τους πειράζει. Καταλαβαίνω ότι θίχτηκε ο Σπύρος και από τη στιγμή που θίχτηκε και τον εκτιμώ πήγα εκεί που με κάλεσαν με τον δικηγόρο του, είπαμε μερικά πράγματα... και τέλος καλό όλα καλά και τελειώνει εκεί η ιστορία. Λυπήθηκα που τον στεναχώρησα», δήλωσε στην εκπομπή Happy Day του Alpha ο Γιώργος Λιάγκας, μετά τον εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Μπιμπίλας, σχετικά με το ποσό που έδωσε ο παρουσιαστής στο ΣΕΗ, σχολίασε: «Εγώ δεν ζήτησα χρήματα για να ικανοποιήσω τον εαυτό μου και να τα πάρω εγώ αλλά να βοηθηθεί το ταμείο αλληλοβοηθείας του ΣΕΗ. Ο Γιώργος απέδειξε πως με την πράξη του κατά κάποιον τρόπο εξιλεώνεται. Το ποσό αυτό δεν είναι υπέρογκο, αλλά δεν είναι και μικρό. Σημασία έχει το μήνυμα που δίνεται μέσα από αυτή τη διαμάχη: Προσέχετε τι λέτε, πώς μιλάτε για τους άλλους διότι υπάρχουν και νόμοι που ορίζουν την προσβολή προσωπικότητας, νόμοι κατά της ομοφοβίας».

Δείτε το βίντεο: 

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια