Αυτή είναι η Αμέλια Ουίνδσορ, το μοντέλο της βασιλικής οικογένειας

Αυτή είναι η Αμέλια Ουίνδσορ, το μοντέλο της βασιλικής οικογένειας Facebook Twitter
0

Η αρχή έγινε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη μικρή στροφή του στην εξωστρέφεια, τη σκυτάλη πήρε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, που η σχέση του με τη Μέγκαν Μαρκλ ήδη σπάει όλα τα αυστηρά πρωτόκολλα και πλέον ο Τύπος φαίνεται ότι συνήθισε στους νέους και ωραίους στο παλάτι και αναζητά το επόμενο δυνατό όνομα. 

Samurai Warrior

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mel Windsor (@amelwindsor) στις

Κι απ' ό,τι φαίνεται το βρήκε στο πρόσωπο της νεαρής Αμέλια Ουίνδσορ.

36η στη γραμμή διαδοχής, από τις νεότερες της Βασιλικής Οικογένειας, (πρώην) μοντέλο και από τις πλέον δημοφιλείς παρουσίες στο Instagram (από το οποίο αποσυνδέεται κάθε λίγο, απογοητεύοντας τους περίπου 24.000 followers της), η Αμέλια θεωρείται η επόμενη πολύφερνη νύφη, μία κοσμική γαλαζοαίματη που αγαπά τα πάρτι, τα ταξίδια και τις κάθε λογής διοργανώσεις μόδας.  

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mel Windsor (@amelwindsor) στις

Θεωρείται επίσης από τα άτακτα κορίτσια του Θρόνου, καθώς πολλές φορές αναρτά αρκετά τολμηρές φωτογραφίες -όπως αυτή στην οποία εμφανιζόταν να καπνίζει στην μπανιέρα της-, οι οποίες προξενούν δυσφορία στη Βασίλισσα Ελισάβετ και τους ακόλουθους της, αλλά και από τα πιο ζωντανά μέλη της Βασιλικής Οικογένειας, με φιλίες με διασημότητες, μεταξύ των οποίων η Ριάνα, η κόρη της Ρις Γουίδερσπουν, Έιβα, κ.α. 

?cAMELian ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mel Windsor (@amelwindsor) στις

Σύμφωνα με τον Observer, στο προ-χριστουγεννιάτικο γεύμα της Βασίλισσας με -εκτός πρωτοκόλλου- καλεσμένη τη Μέγκαν Μαρκλ, η Αμέλια φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Ίσως γιατί η -φαινομενικά- επιμελής στις βασιλικές φωτογραφίες μαθήτρια του Κολεγίου του Εδιμβούργου υπέγραψε ήδη συνεργασία με το δημοφιλές πρακτορείο μοντέλων Storm -στο οποίο κυριαρχούν ονόματα όπως η Κέιτ Μος και η Κάρα Ντελεβίν- και ετοιμάζεται για σοβαρή καριέρα στη μόδα. 

J'adiore! Merci @dior c'était un défilé de rêve ?????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mel Windsor (@amelwindsor) στις

Αν δεν προκύψει κάποια αυστηρή ανακοίνωση ή -ακόμη χειρότερα- κάποια σαφής απαγόρευση, η Αμέλια Ουίνδσορ θα είναι το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που θα δραστηριοποιείται σε ένα τόσο εξωστρεφές επάγγελμα. 

Με στοιχεία από τον Observer 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM