Στο τέλος του περασμένου έτους, o φημισμένος φωτογράφος Bruce Weber είδε το όνομά του να βρίσκεται ανάμεσα σε δεκάδες άλλους διάσημους που κατηγορήθηκαν για σεξουαλικές επιθέσεις και παρενοχλήσεις.

 

Το μοντέλο Jason Boyce ισχυρίζεται ότι ο Weber τον παρενόχλησε σεξουαλικά και προέβη σε δημόσια περιγραφή των όσων ισχυρίζεται πως πέρασε κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης.

 

Ο Boyce μήνυσε τον φωτογράφο και ζητούσε αποζημίωση 2 εκατομμύρια δολάρια ενώ μέχρι σήμερα ο φωτογράφος δεν είχε απαντήσει στις κατηγορίες και είχε απέφευγε εντελώς τη δημοσιότητα.

 

 

 

Όμως ο φωτογράφος αποφάσισε τώρα να μιλήσει και το έκανε στο Instagram το οποίο χρησιμοποίησε για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, γράφοντας πως αρνείται κατηγορηματικά τα πάντα και πως θα υπερασπιστεί σθεναρά τον εαυτό του. «Είμαι βέβαιος ότι σε εύλογο χρόνο η αλήθεια θα επικρατήσει», αναφέρει ο Weber.

 

Στη δήλωσή του αναφέρει επίσης πως είναι ευγνώμων για την υποστήριξη που έχει λάβει.

 

 

Αρκετά ξένα μίντια σχολιάζουν την μεγάλη καθυστέρηση της απάντησης καθώς πάει ένας μήνα από τότε που έγιναν οι καταγγελίες.

 

Ωστόσο φαίνεται πως η απάντηση δια της νομικής οδού είxε έρθει νωρίτερα και ανέφερε: Ο Bruce Weber αρνείται τους ισχυρισμούς του ενάγοντος. Είναι ψευδείς. Με την υποστήριξη και την ενθάρρυνση ανεύθυνων συμβούλων, ο ενάγων και ο σύμβουλός του διενήργησαν μια δυσφημιστική συνέντευξη Τύπου που διέδιδε ψευδείς και μη αποδεδειγμένους ισχυρισμούς του ενάγοντος εναντίον του κ. Weber σε όλο τον κόσμο, χωρίς να λαμβάνει υπόψη οποιαδήποτε μορφή δίκαιης διαδικασίας, πόσο μάλλον θεμελιώδη γεγονότα ή δικαιοσύνη. Ως εκ τούτου, η υπόθεση αυτή είναι ήδη μια παραβίαση της δικαιοσύνης».

 

 Οι καταγγελίες που είχε κάνει το μοντέλο...>>>http://www.lifo.gr/now/people/171665