Η λύτρωση της Μαράια Κάρεϊ στη Νέα Υόρκη ( ΒΙΝΤΕΟ)

Η λύτρωση της Μαράια Κάρεϊ στη Νέα Υόρκη ( ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter
1

«Η Μαράια Κάρεϊ λυτρώθηκε φέτος» γράφει η εφημερίδα New York Times για την επιστροφή της στην πλατεία Times Square.

Όλοι είχαν αγωνία για το φετινό πρωτοχρονιάτικο σόου μετά το φιάσκο της περασμένης χρονιάς, αλλά τελικά η ποπ σταρ μάλλον τα κατάφερε περίφημα.

Η λύτρωση της Μαράια Κάρεϊ στη Νέα Υόρκη ( ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter


Αυτή τη φορά, δεν υπήρξαν δυσλειτουργίες και όλα δούλεψαν σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Φορώντας ένα λευκό γούνινο παλτό, μακριά σκουλαρίκια και ένα χρυσοκίτρινο φόρεμα, η Κάρεϊ ανέβηκε στη σκηνή για να αποχαιρετίσει το 2017 και να υποδεχθεί μαζί με χιλιάδες Νεοϋορκέζους τη νέα χρονιά.

Η λύτρωση της Μαράια Κάρεϊ στη Νέα Υόρκη ( ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter

Οι χορογραφίες δεν ήταν τόσο πολλές και περίτεχνες και σε κάποια στιγμή η Μαράια προσπάθησε να είναι λίγο πιο επικοινωνιακή με το πλήθος και ζήτησε λίγο καυτό τσάι. 

«Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!» είπε απευθυνόμενη στο πλήθος. «Απλά θέλω μια γουλιά τσαγιού αν με αφήσουν. Μου είπαν ότι θα υπήρχε τσάι. Ω! Δεν έχει. Καταστροφή...» είπε και συνέχισε να τραγουδά.

Και ενώ το Twitter είχε πάρε φωτιά και όλοι περίμεναν το πρώτο fail, η τραγουδίστρια μάλλον απογοήτευσε όσους είχαν προετοιμαστεί να γράψουν για ένα ακόμη φιάσκο. Σε γενικές γραμμές ήταν καλή, έπαιξε εκ του ασφαλούς ερμηνεύοντας τις γνωστές της επιτυχίες και απέφυγε τα πολλά χορευτικά που θα γέμιζαν σήμερα το διαδίκτυο με άκομψες φωτογραφίες της.

 
Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM