O Έλον Μασκ και Άμπερ Χερντ ξανά μαζί; Η φωτογραφία που πρόδωσε την επανασύνδεση

O Έλον Μασκ και Άμπερ Χερντ ξανά μαζί; Η φωτογραφία που πρόδωσε την επανασύνδεση Facebook Twitter
0

Αφού διέψευσαν κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα πως είναι ζευγάρι, η Άμπερ Χερντ και ο Έλον Μασκ εντοπίστηκαν να τρώνε μαζί σε ένα εστιατόριο της Χιλής, το βράδυ της Παρασκευής. 

Οι χρήστες του Instagram παρατήρησαν το ζευγάρι στο φόντο μιας φωτογραφίας, που δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του το εστιατόριο El Taringa στο Σαντιάγκο. 

Στη φωτογραφία φαίνεται ο συνιδρυτής και CEO της Tesla να κάθεται δίπλα στην Αμερικανίδα ηθοποιό τρώγοντας μαζί με τον αδερφό του Έλον, Κίμπαλ Μασκ. 

«Πόση έμπνευση να έχουμε τον Κίμπαλ Μασκ και την οικογένειά του μαζί μας στο Taringa. Αξέχαστη βραδιά», έγραφε μεταξύ άλλων η λεζάντα της φωτογραφίας.

Πριν μία εβδομάδα το πρώην ζευγάρι αναζωπύρωσε τις φήμες επανασύνδεσης όταν παπαράτσι τους εντόπισαν να φιλιούνται μετά από γεύμα στο Λος Άντζελες, κάτι που αργότερα διαψεύστηκε. 

O Έλον Μασκ και Άμπερ Χερντ ξανά μαζί; Η φωτογραφία που πρόδωσε την επανασύνδεση Facebook Twitter

Στις αρχές του περασμένου Αυγούστου είχε γίνει γνωστό πως χώρισαν λόγω του πολυάσχολου προγράμματός τους. 

Ο Έλον Μασκ είχε επιβεβαιώσει τον χωρισμό, λέγοντας: «Για να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα, παρόλο που εγώ και η Άμπερ χωρίσαμε, παραμένουμε φίλοι, είμαστε κοντά και αγαπάμε ο ένας τον άλλον». Λίγο αργότερα έκανε το ίδιο και η Άμπερ Χερντ. «Παρόλο που χωρίσαμε, με τον Έλον νιάζομαστε πολύ ο ένας για τον άλλον», είχε δηλώσει από την πλευρά της. 

Ο εκατομμυριούχος πάντως είχε πρόσφατα δώσει μια ασυνήθιστα εξομολογητική συνέντευξη η οποία ξάφνιασε με όσα αναφέρθηκαν για την πρώην του (ίσως και πάλι νυν)>>>http://www.lifo.gr/now/people/169193

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM