Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας του George Michael ένα χρόνο μετά τον θάνατό του

Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας του George Michael ένα χρόνο μετά τον θάνατό του Facebook Twitter
Φωτό: EPA/EVERT ELZINGA
1

Σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του George Michael, η οικογένειά του μοιράστηκε μια παιδική φωτογραφία του τραγουδιστή και μίλησε για τα πρώτα της Χριστουγέννα χωρίς τον «Yog».

«Αυτή η χρονιά ήταν μια σειρά από νέες και δύσκολες προκλήσεις για όλους όσους από εμάς ήμασταν κοντά και πιστοί στον Yog, ειδικά αυτό το μήνα, που τα τραγούδια του "Last Christmas" και "December Song" ακούγονταν παντού, σε μαγαζιά, αυτοκίνητα και ραδιόφωνα, όπως γίνεται εδώ και δεκαετίες, γνωρίζοντας ότι δεν είναι πλέον μαζί μας» έγραψαν τα μέλη της οικογένειάς του. «Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι δύσκολα χωρίς αυτόν, όμως ξέρουμε ότι δεν είμαστε μόνοι στο πένθος μας την επέτειο της απώλειάς του και ότι η λύπη της ευρύτερης οικογένειάς μας και των αληθινών φίλων μοιράζεται με πολλούς από εσάς».

Η δήλωση συνεχίζει «Ο Yog μοιράστηκε τη μουσική του με όλους μας και πολλοί από εσάς συνδεθήκατε βαθιά με τα λόγια του, αλλά στη ζωή, πολλοί κρατούν τα δικά τους σημαντικά λόγια και συναισθήματα μέσα τους, καθώς συχνά είναι τα πιό δύσκολα να ειπωθούν δυνατά».

«Γι' αυτό αν μπορείτε, στη μνήμη του φέτος, αφιερώστε μία στιγμή και πάρτε μία βαθιά ανάσα και πείτε αυτά τα "Σ'Αγαπώ" δυνατά. Όλοι πιστεύουμε ότι υπάρχει χρόνος, έτσι δεν είναι; όμως, ίσως, είναι πιό αργά απ'όσο νομίζετε...»

A Christmas message for you all from George's family... • www.georgemichael.com

A post shared by George Michael (@georgemofficial) on


Ο George Michael πέθανε την ημέρα των Χριστουγέννων πέρυσι στην ηλικία των 53 ετών.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM