Όλοι πίστεψαν πως η Gigi Hadid δεν ξυρίζει τις μασχάλες της και κατενθουσιάστηκαν, αλλά εδώ συνέβη κάτι άλλο

Όλοι πίστεψαν πως η Gigi Hadid δεν ξυρίζει τις μασχάλες της και κατενθουσιάστηκαν, αλλά εδώ συνέβη κάτι άλλο Facebook Twitter
4

Η Gigi Hadid είναι μία από τις πολλές διάσημες γυναίκες που πρωταγωνιστούν στο advent calendar του περιοδικού LOVE, στο οποίο έχουν εμφανιστεί μέχρι στιγμής η Κένταλ Τζένερ, η Άσλεϊ Γκράχαμ, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι και μέχρι τέλος Δεκέμβρη έπονται ακόμη πολλές. Στο σχετικό βίντεο φαίνεται να έχει αξύριστες μασχάλες, κάτι που έχει πυροδοτήσει από χτες μια έντονη διαμάχη.

Τη Δευτέρα ήταν η σειρά του διάσημου σουπερμόντελ να δείξει την δυναμική πλευρά της. Η Gigi Hadid, με βρεγμένα μαλλιά, κολάν και ένα αμάνικο αθλητικό μπουστάκι, προπονείται μπροστά στο φακό κάνοντας kick-boxing και δηλώνει: «Να είστε δυνατοί». «Λατρεύω να βλέπω τα βίντεο των άλλων. Είναι ένας φόρος τιμής στα επικά ανθρώπινα πλάσματα και πάντα προκαλεί τα όρια», γράφει το συνοδευτικό μήνυμα στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Instagram.

Εκείνο όμως που προκάλεσε τη μεγαλύτερη εντύπωση ήταν πως σε αρκετά πλάνα του βίντεο, όπου η Gigi Hadid σηκώνει τα χέρια της και σφίγγει τις γροθιές της, φαίνεται να έχει αξύριστες μασχάλες. Όπως ήταν φυσικό, τα στιγμιότυπα δεν έμειναν διόλου απαρατήρητα, με την ανάρτηση να κατακλύζεται από σχόλια για τις μασχάλες του μοντέλου με άλλους να επικροτούν την στάση της και άλλους να την κατακρίνουν. 


Δεκάδες ήταν οι γυναίκες που ενθουσιάστηκαν με τις αξύριστες μασχάλες της Gigi, λέγοντας πως βρήκαν πλέον έναν ακόμη λόγο για να σταματήσουν να το κάνουν καθώς θεώρησαν πως έτσι το μοντέλο έκανε ένα δυνατό statement υπέρ του φεμινισμού και κατά των παραδοσιακών στερεοτύπων που προστάζουν πώς πρέπει να δείχνει μια γυναίκα για να θεωρείται όμορφη. 

Προς απογοήτευσής τους όμως, ο Hung Vanngo, ο make up artist που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της στο βίντεο, έσπευσε να διευκρινίσει πως η Gigi Hadid δεν είχε αξύριστες μασχάλες και ότι αυτό που φαίνεται δεν είναι τρίχες. «Αυτό που φαίνεται σαν τρίχες σχηματίστηκε από τον ιδρώτα και τη σκόνη που είχε το κτίριο», είπε ο ίδιος. Πολλοί πρόσθεσαν επίσης πως ενδεχομένως έφταιγε και το αθλητικό τοπ που φορούσε, το οποίο ίσως άφησε χνούδι στις περιοχές της μασχάλης. 

 

 Με πληροφορίες από Vogue

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM
Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM