Ο Σιλβέστερ Σταλόνε απαντά στις κατηγορίες πως επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια 16χρονη κοπέλα

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε απαντά στις κατηγορίες πως επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια 16χρονη κοπέλα Facebook Twitter
0

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αρνήθηκε τις κατηγορίες πως μαζί με τον σωματοφύλακά του επιτέθηκαν σεξουαλικά σε μια 16χρονη κοπέλα στη δεκαετία του 1980, την οποία στη συνέχεια απείλησαν πως θα της «σπάσουν το κεφάλι» αν ποτέ μιλούσε για όλο αυτό.

Εκπρόσωπος του ηθοποιού χαρακτήρισε τις κατηγορίες «γελοίες» και «κατηγορηματικά λανθασμένες», τις οποίες και έφερε στο φως η εφημερίδα Daily Mail επικαλούμενη μια παλιά αστυνομική αναφορά. 

«Κανείς δεν γνώριζε τίποτα για αυτή την ιστορία μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβανομένου και του κυρίου Σταλόνε. Ουδέποτε οι αστυνομικές αρχές επικοινώνησαν με τον ίδιο ή οποιονδήποτε άλλο σχετικά με το ζήτημα», ανέφερε η Michelle Bega. 

Να σημειωθεί πως αν και η μητροπολιτική αστυνομία του Λας Βέγκας επαλήθευσε την αυθεντικότητά της αναφοράς μέσω του πρώην επικεφαλής της, σχολιάζοντας πως «φαίνεται να είναι αυθεντική», πρόσθεσε πως δεν υπάρχει πλέον αρχείο της ίδιας της αναφοράς «επειδή έχει περάσει πολύς καιρός». 

Σύμφωνα με την αναφορά, το περιστατικό έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Χίλτον του Λας Βέγκας κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Over the Top». Ο Σταλόνε μαζί με τον σωματοφύλακά του, Μάικλ Ντε Λούκα, φέρονται να επιτέθηκαν σεξουαλικά στην 16χρονη που έμενε, επίσης, στο ίδιο ξενοδοχείο. Η ίδια ισχυρίζεται πως αρχικά έκανε συναινετικό σεξ με τον Σταλόνε, αλλά αυτός στη συνέχεια την ανάγκασε να κάνει στοματικό έρωτα στον σωματοφύλακά του, που επίσης την βίασε. Όταν οι δύο άντρες τελείωσαν, ο 71χρονος πλέον σταρ του Χόλιγουντ φέρεται να την απείλησε ότι «θα της σπάσει το κεφάλι» αν έλεγε τίποτα σε κανέναν με τους δυο άντρες μετά να ξεσπούν σε γέλια.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM