Η Gal Gadot φέρεται να θέτει εμπάργκο στον Brett Ratner καθώς αρνείται να υπογράψει για μια συνέχεια του «Wonder Woman», αν το στούντιο παραγωγής δεν τον απομακρύνει τελείως από το franchise.


H Gadot φέρεται αποφασισμένη να πολεμήσει τη σεξουαλική παρενόχληση στο Χόλιγουντ και δεν θέλει η τεράστια επιτυχία της «Wonder Woman» να ωφελήσει έναν άνδρα που κατηγορείται για κακοποίηση εναντίον των γυναικών.

 

Η εταιρεία RatPac-Dune Entertainment του Ratner συνέβαλε στην παραγωγή του «Wonder Woman»χρηματοδοτώντας μέρος του φιλμ μαζί με τη Warner Bros.

 

Η ταινία απέφερε κέρδη που έφτασαν τα 522 εκατομμύρια δολάρια σε διεθνές επίπεδο, και η εταιρεία του Ratner πήρε σημαντικό μέρος του ποσού.

 

 


Τώρα η Gadot λέει ότι δεν θα υπογράψει για τη συνέχεια, εκτός εάν η Warner Bros «πετάξει» έξω τον Brett από τη συμφωνία χρηματοδότησης.


Οι πληροφορίες λένε πως η Gadot θεωρεί πως ο καλύτερος τρόπος για να χτυπήσει τον Ratner είναι ένα οικονομικό πλήγμα.

 

«Δεν μπορούν να έχουν μια ταινία που έχει να κάνει με την ενδυνάμωση των γυναικών και να συγχρηματοδοτείται από έναν άνδρα που κατηγορείται για σεξουαλική κακομεταχείριση κατά των γυναικών», φέρεται να έχει πει η ηθοποιός σύμφωνα με την πηγή που μίλησε στο Page Six.


Ο Ratner αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς μέσω του δικηγόρου του Marty Singer.